Солістка Go_A та співачка Гайя на підтримку України виконали пісню Джона Леннона Imagine перед футбольним матчем в Італії

Солістка Go_A та Гайя виконали пісню Джона Леннона Imagine перед футбольним дербі Італії

Катерина Павленко заспівала з італійською співачкою перед футбольним матчем.

Поділитися:

Солістка групи Go_A Катерина Павленко виступила у дуеті з італійською співачкою Гаєю Гоцці перед початком футбольного дербі Італії – матчем між "Ювентусом" та міланським "Інтером".

"Солістка нашого гурту Катерина Павленко разом з італійською співачкою Гайя заспівала для усього світу головний антивоєнний гімн — пісню «Imagine» Джона Леннона. Цей виступ відкривав центральний матч 31 туру італійської Серії А Ювентус – Інтер. Виконання саме цієї пісні перед багатомільйонною аудиторією мало за мету в черговий раз привернути увагу всього світу до війни в Україні та закликати всіх об'єднатися для досягнення миру. Наша сила — в єдності! Дякуємо всім за неймовірну підтримку! Разом переможемо!", — зазначили на сторінці гурту Go_A в Інстаграм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня Go_A "Шум" потрапила до трійки найпопулярніших пісень в історії Євробачення і прозвучить на сцені "Голосу країни"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Go_A (@go_a_band)

Представники від України на Євробаченні 2021 гурт GO_A нещодавно представив нову пісню про символ України — Kalyna. Нагадаємоцього року право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2022" в Турині виборов гурт Kalush Orchestra.

Новини по темі