Соломія Вітвіцька розповіла про нове кохання, військову службу брата в ППО та російську пропаганду на телебаченні

Соломія Вітвіцька розповіла про особисте життя

Ведуча 1+1 Марафон Соломія Вітвіцька розповіла про особисте життя, стосунки з батьками та благодійну діяльність.

Поділитися:

Ведуча ТСН на «1+1 Марафон» Соломія Вітвіцька дала ексклюзивне інтерв’ю для ютуб-каналу Слави Дьоміна. Телеведуча вперше зізналася, чому багато разів відмовляла в розмові, чи було у неї в житті справжнє кохання, про брата-військового, про стосунки з батьками та колегами на роботі та про щотижневі концерти для дітей в Охматдиті. 

Соломія Вітвіцька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька зворушливо привітала брата-захисника з днем народження та поділилася архівною дитячою світлиною

У розмові про залаштунки роботи на телебаченні Слава поставив питання щодо телемарафону «Єдині новини», адже багато хто читає новини у соцмережах. Соломія зазначила, що у марафоні, на відміну від безлічі телеграм-каналів — інформація перевірена і однозначно офіційна, від авторитетних джерел.

«В телеграм-каналах буває все, що завгодно, там треба ще знайти той перевірений канал. Марафон — це все контрпропаганда у інформаційній війні, яка триває за голови людей. Усе те, що залежить від нас, журналістів, від нашої команди, вважаю, ми робимо все, щоб люди були в курсі подій, мали надійну, перевірену інформацію, аби ми могли протидіяти російській пропаганді. На 1+1 Марафон, де транслюється марафон, у нас немає жодних розважальних проєктів, усі такі проєкти, серіали, документалки зараз виходять на 1+1 Україна», — розповідає Соломія.

Соломія Вітвіцька

Також в ексклюзивному інтерв’ю Соломія Вітвіцька поділилась особистим, зокрема розповіла, чи було в її житті справжнє велике кохання, та чи закохана вона зараз. Ведуча вважає, що кожна закоханість, і кожні стосунки абсолютно різні та не схожі між собою.

«Силу кохання неможливо виміряти, усе відбувається по різному: різний вік, різний час, різний досвід, різні відчуття. Не можна порівнювати закоханість у дитячому садочку, у 20 років в університеті, й у 40 років. Зараз, наприклад, ти вже усвідомлено будеш закоханий, усвідомлено підходити до проблем з більш холодним розумом і так далі. Зараз я закохана», — ділиться Соломія.

У розмові про рідних, ведуча розповіла що її брат Северин разом із дружиною Еммою служать у Повітряних силах України. Вони боронять небо в одному військовому підрозділі з відомим пілотом-винищувачем з позивним «Karaya». 

«Мій брат готує безпосередньо літаки-винищувачі, які потім піднімаються в небо, тож вони постійно бувають у відрядженнях. Це не «нуль», але все одно туди час від часу прилітає. Насправді гинуть і технічні працівники, і борттехніки, і пілоти, часто навіть на землі, тому що полюють саме за літаками, за Повітряними силами, це аеродроми, аеропорти. Я дуже переживаю за них, але сподіваюсь, що все буде добре, завжди вірю в краще», — говорить Соломія.

Соломія Вітвіцька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50 концертів під час великої війни: Соломія Вітвіцька з українськими артистами дарує позитивні емоції дітям з «Охматдиту»

В інтерв’ю також обговорили рівень безбар’єрності в Україні, ставлення в суспільстві до людей з інвалідністю та щотижневі благодійні концерти для діток в Охматдиті. Ведуча розповіла про свою боротьбу за рівне ставлення до людей з інвалідністю та доступні міста, яку вела ще з 2014-2016 років у своєму проєкті «Переможці». 

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька

Повне інтервʼю:

Новини по темі