Соломія Вітвіцька відзначає 44-річчя: ведуча розповіла про ставлення до віку, розлуку з коханим-військовим і про те, що приносить їй найбільшу радість

Соломія Вітвіцька розповіла про розлуку з коханим-військовим, ставлення до віку та де черпає натхнення під час війни: фото

Соломія Вітвіцька розповіла про розлуку з коханим-військовим, ставлення до віку та про те, що її надихає

Поділитися:

Ведуча ТСН та «1+1 Марафон» Соломія Вітвіцька відзначає день народження. Сьогодні, 16 червня, їй виповнюється 44 роки.

На честь святкування дня народження Вітвіцька дала ексклюзивне інтерв'ю сайту 1plus1, у якому відверто розповіла про своє ставлення до віку, де черпає натхнення та про що мріє у цей непростий час. Вона також розкрила подробиці своїх стосунків із коханим, військовим Олексієм Сітайлом, який служить у ЗСУ.

Вам виповнилося 44 роки. Розкажіть про своє ставлення до віку.

Я колись трішки ввела в оману вікіпедію, і та інформація навіть кілька років провисіла там. Але насправді нічого неможливо приховати, коли ти публічна людина. Думаю, що ті, хто читатимуть ту статтю зараз, будуть здивовані моїм віком, бо я розумію, що мій образ і поведінка не зовсім збігаються з віком. 

Я пам'ятаю, що коли мені мало виповнитися сорок, то ми спілкувалися з керівником, шеф-редактором ТСН Сергієм Поповим, і я сказала, що в мене ж ювілей скоро. Він перепитав скільки мені взагалі років, і так серйозно подивився. Я відповідаю, що ювілей. А він так задумано питає: «Тридцять? Тридцять п'ять?». І я кажу, що взагалі більше. Сергій так кумедно  і здивовано потім перепитав: «Скільки??». В нього було таке щире і миле здивування. Приємно, коли людина, з якою так довго і добре знайома так дивується і каже, що молодше виглядаю. Для будь-якої жінки це комплімент.

Але я не хотіла би зараз опинитися 20-річною, бо мені подобається як я зараз почуваюся, думаю і якою стала. За кожну зморшку і кожен рік свого життя я дуже вдячна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька відтворила образ доньки останнього гетьмана України з картини, яка вважалася зниклою з часів Другої світової війни

Соломія Вітвіцька

Що б ви сказали собі 18-річній?

Я всім це кажу, не лише собі. Тільки вперед, ніколи не здаватися, бо можна зупинитись за два кроки до вишеньки на торті й не дізнатись як воно - досягти найважливішої мети чи задачі в житті.  

Які висновки ви зробили за цей особистий рік в умовах війни?

Я думаю, що стала ще більше цінувати життя, можливість бачитися з рідними та близькими людьми. Також попри все одно знаходити в цій великій лавині негативних, жорстоких новин і подій, якісь моменти, які надихають і підтримують. Бо дуже важливо жити тут і зараз.

Назвіть три речі, які приносять радість і натхнення сьогодні?

Коли закриваєш збір - дуже надихає (усміхається - прим. ред.). Коли просять зібрати на дрон чи авто, я виставляю у соцмережі, і сума збирається за кілька днів. Також дуже радію будь-яким зустрічам з коханим. Це зараз тяжко, бо він служить в ЗСУ і зараз на передовій, але все одно знаходимо можливість бачитися, спілкуватися хоча б по відеозв'язку. Це дуже важливі моменти, які додають радості й натхнення. І напевне все-таки, коли є якісь гарні новини. Навіть не важливо чи це мої, чи інших людей. Зараз гарні новини дуже тішать і надихають.

Нині багато українських родин живуть у вимушеній розлуці. Розкажіть, як підтримуєте стосунки на відстані та як зберегти теплі стосунки, незважаючи на розлуку.

Це дуже важко. Ми дуже сумуємо один за одним, особливо, коли немає зв’язку і можливості поспілкуватися по відео. Але намагаємося постійно бути на зв’язку, тримати контакт. Він надсилає мені квіти кур’єром, намагається мене потішити й підтримати будь-яким чином. Я відчуваю його підтримку і турботу, і це дуже допомагає. Розумію, що там важко, складно. Я зі свого боку теж намагаюся робити все можливе, щоб зустрітися. От нещодавно з фондом Liberty Ukraine їздили передавати автівки та іншу необхідну техніку на передову. Я не могла пропустити цю нагоду, тому після передачі одному підрозділу, заїхала до коханого і теж привезла необхідні речі для його побратимів. 

Соломія Вітвіцька

Люди зараз емоційно виснажені. Як підтримувати цей дух боротьби? Чи є у вас свої секрети чи поради?

Обов’язково обирати якісні джерела, де читати інформацію. Якщо ви чуєте від когось певну інформацію, то варто перевірити, звідки ця інформація, наскільки вона правдива, хто її процитував, і чи є докази. Якщо говоримо про фізичне, то допомагає спорт - розвантажує думки і для здоров’я корисно. Кілька разів на тиждень займаюся у спортзалі з тренером. І головне: не накручуйте себе. Краще, увімкніть фільм, чи почитайте нову книгу, а не дивіться якесь сумнівне відео з накладеним ШІ-голосом.

Про загадані бажання прийнято не розповідати, але поділіться, про що найбільше мрієте сьогодні?

Головне спільне бажання - звісно ж перемога України. І кожен робить усе можливе для цього. Мріємо про неї. Хочеться, щоб не гинули люди, щоб захисники і захисниці скоріше повернулися додому до рідних. Тому що це наш час, який у нас краде війна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відстань ще більше дає зрозуміти, наскільки ми дорогі одне одному", — Соломія Вітвіцька поділилася романтичним фото з бойфрендом-військовим

Новини по темі