Спільна ініціатива провідних українських медіакомпаній Ukrainian Content Global Cooperation потрапила у фінал премії Makers and Shakers Awards 2022

Makers and Shakers Awards 2022: спільна ініціатива провідних українських медіакомпаній Ukrainian Content Global Cooperation потрапила у фінал премії

Фіналістами у категорії Film Commission Initiative of the Year стала ініціатива провідних українських медіакомпаній – Ukrainian Content. Global Cooperation.

Поділитися:

Цьогоріч, в межах міжнародної премії Makers and Shakers Awards 2022, що відзначає досягнення професіоналів, які стали рушійною силою світової кіноіндустрії, фіналістами у категорії Film Commission Initiative of the Year стала ініціатива провідних українських медіакомпаній – Ukrainian Content. Global Cooperation.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проєкт 1+1 media потрапив у фінал Promax Global Excellence Awards 2022

Нагадаємо, що в березні 2022 року  FILM.UA Group, 1+1 media, Starlight Media та «Суспільне Мовлення» об’єднали свої зусилля та створили спільну ініціативу Ukrainian Content Global Cooperation, мета якої - відновлення української AV-індустрії та посилення співпраці з партнерами в усьому світі. Координатором ініціативи є MRM.

«З перших тижнів війни UC.GC докладає усіх зусиль для відновлення української контент-індустрії та зміцнення її позицій на світовому рівні, беручи активну участь у міжнародних ринках і фестивалях, таких як MIPTV, Conecta Fiction, NATPE Europe, NEM, LA Virtual Screenings, Content LA, Serial Killer, MIA Market і MIPCOM. Для нас велика честь отримати визнання від журі Makers and Shakers Awards, до складу якого входять провідні міжнародні професіонали Warner Bros. Studios Leavesden, LMGI та PACT»,коментують в Ukrainian Content. Global Cooperation.

Церемонія нагородження переможців премії Makers and Shakers Awards 2022 відбудеться 7 грудня 2022 року в Лондоні. 

Новини по темі