Співачка Анастасія Приходько поділилася подробицями весілля: «Наше свято тривало 3 дні…»

"Сукню я вигадувала собі сама"

Поділитися:

Настю, вітаю з вінчанням! Через 7 років після знайомства зі своїм чоловіком ви вирішили взяти шлюб у церкві. Чому так довго зважувалися на це? Зрештою, захотілося вдягнути білу сукню, я так розумію…

- Так! Ми дуже довго до цього йшли, тому що це дуже відповідально дати обіцянки Богові! Для нас це дуже важливо, тому що ми віряни.

Ви з твоїм чоловіком декілька років тому розписалися у спортивних костюмах. Тобі все ж таки захотілося свята. Як обирала весільну сукню?

- Сукню я вигадувала собі сама. Я не їздила ні до яких дизайнерів. У мене у голові був образ сукні, тож за ним ми розробили ескізи, і мені допомогли її пошити.

Тобі обов’язково хотілося вельон, пишну сукню?

- Я вважаю, що для кожної дівчини – це психологічний момент. Це свято повинно бути обов’язково зі сльозами, з подарунками… Я не знаю, як це описати, але така моя мрія здійснилася! Дякую своєму чоловікові!

Що було у вашій весільній програмі?

- Моя найголовніша дитяча мрія – щоб весілля проходило на берегу озера, до того ж, повинен бути салют з сердечками… Дякую тим, хто розділив з нами це свято, воно тривало 3 дні.

Останнім часом у медіапросторі тебе все більше пов’язували з політикою. Навіть більше з політикою, аніж із твоєю артистичною кар’єрою. Ти намагалася пройти у Верховну Раду по мажоритарному округу. Чи засмутилася через те, що програла вибори?

- Я дуже люблю, коли я програю! Для мене це дуже потужний поштовх йти вперед. Я буду рухатися далі, адже на цьому життя не завершується! Зараз з політикою я поки що на «ви», оскільки я повертаюся на сцену. Для мене дуже важливо не пов’язувати сцену з політикою, тому тоді, коли я займалася політикою, я на рік залишила сцену. А зараз я повертаюся на сцену, тому я не пов’язую себе з політикою.  Я не з тих людей, які дупою на двох стільцях!