Співорганізатори телемарафону Save Ukraine про те, як одна SMS наближає Україну до Перемоги

Співорганізатори телемарафону Save Ukraine про те, як одна SMS наближає Україну до Перемоги

Редакція підготувала добірку ініціатив від «Київстар», завдяки яким можна допомогти країні в один клік.

Поділитися:

Коли на передовій – потужні ЗСУ, а в тилу – сміливі українці, які, об’єднавшись, впевнено тримають спротив на своїх фронтах, весь цивілізований світ переконується: Перемога за Україною. Для того, аби мирне небо знову запанувало над українськими землями, а тишу порушував лише галасливий сміх щасливих дітей, кожен свідомий українець чи то продовжує працювати, залишаючись корисним у своїй сфері, чи то на весь світ розповідає про події, що насправді відбуваються в Україні, чи то надсилає благодійні SMS, спрямовані на підтримку тих, хто нині цього найбільше потребує. На щастя, таких ініціатив, які щоденно допомагають наближати країну до заповітного переможного дня, безліч.

Уже 29 травня о 21:00 за Києвом пройде благодійний телемарафон Save Ukraine – #StopWar, одним з організаторів якого вже вдруге виступає національний мобільний оператор “Київстар”. Крім цього, спільно з 1+1 media Київстар реалізував благодійний концерт гурту «Океан Ельзи» «І все буде добре» для збору допомоги діткам, здійснює доброчинні перекази на рахунки фондів, а також закликає небайдужих українців відправляти SMS із символічною сумою, допомагаючи військовим, лікарням, постраждалим від війни та людям поважного віку. Оскільки нині існує велика кількість способів допомогти, волонтерити та робити донати, а в благодійників часто виникає питання верифікації того чи іншого благодійного фонду, – Київстар пропонує донатити через SMS за короткими номерами. Компанія працює винятково з перевіриними фондами, які мають гідну репутацію та імідж і надають регулярну прозору звітність про витрачені благодійні кошти.

Редакція підготувала добірку ініціатив від «Київстар», завдяки яким можна допомогти країні в один клік. До речі, сумарно «Київстар» вже перерахували понад 33 000 000 гривень благодійних коштів на гуманітарні потреби через агресію росії.

Підтримати військових

Київстар виділив спеціальний короткий номер 88009, аби кожен абонент передплати оператора мав змогу підтримати військових завдяки SMS. Від початку березня спільними зусиллями абонентам Київстар вдалося зібрати понад 2 200 000 грн грн для ЗСУ. Усі виручені кошти перераховуються на гуманітарні потреби армії до БФ «Повернись живим», місія якого полягає виключно в постачанні технологій, тренінгів та амуніції, щоб допомогти врятувати життя українців, а нашим воїнам – захищати Україну. Вартість SMS – 10 грн. До того ж доєднатися також можуть абоненти Vodafone.

Підтримати лікарні

Для того, аби підтримати лікарів, національний оператор пропонує надсилати SMS-повідомлення з будь-яким текстом на номер 88000. Кошти з мобільного балансу у розмірі 20 грн автоматично будуть перераховуватися до БФ «Твоя опора» та будуть спрямовані на закупівлю необхідних медикаментів, виробів медичного призначення, які рятують мирне населення та військових. Послуга доступна всім абонентам передплати як Київстар, так Vodafone та lifecell.

Підтримати самотніх стареньких

З початку повномасштабної війни російської федерації проти України стан багатьох пансіонатів для людей похилого віку знаходиться на межі гуманітарної катастрофи. Тисячі самотніх стареньких потребують допомоги, тож усі охочі можуть надсилати повідомлення на короткий благодійний номер 88080. 10 грн з мобільного рахунку буде надіслано до БФ «Let's help». Долучитись можуть усі абоненти передплаченого зв’язку операторів Київстар та Vodafone.

Підтримати постраждалих від війни 

Тисячі українців через невиправдану війну росії на території України втратили домівки та майно, доступ до необхідних медичних засобів. Саме тому компанія «Київстар» активно співпрацює з міжнародною мережею благодійних організацій у світі та Європі МБФ «Карітас України» та закликає відправляти SMS на короткий номер 88012. Вартість повідомлення – 25 гривень. Послуга доступна кожному абоненту передплати Київстар, ТриМоб та Lifecell.

Доєднуйтеся та пам’ятайте: кожне SMS — важлива підтримка для країни.

Нагадуємо, що у неділю, 29 травня, одночасно в столицях Німеччини та України пройде другий благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar. Мета заходу залишається незмінною — привернути увагу світової спільноти до драматичних подій, що відбуваються в Україні, зібрати кошти для закупки медичного обладнання для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим, зокрема придбати хірургічні рентген апарати С-арки. Таке обладнання використовується для проведення операцій під контролем рентгенівського випромінювання, таких як вилучення уламків або фіксація кісток. Планується закупка хірургічних рентгенапаратів С-арки для 12 регіонів, що знаходяться поблизу ведення бойових дій, а також залучені до надання медичної допомоги пораненим і постраждалим. Вартість однієї одиниці стартує від 100 тисяч євро. Фандрейзинг відбуватиметься через глобальну ініціативу United24, а всі донати будуть автоматично перераховані на рахунки НБУ, закріплені за Міністерством охорони здоров'я.

Телемарафон Save Ukraine — #StopWar реалізується командами 1+1 media, фестивалю Atlas, Суспільне, Київстар, футбольного клубу «Динамо Київ» та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики та Міністерства закордонних справ.

Сайт проєктуsaveukraine.1plus1.ua

Новини по темі