Спритна Марічка Падалко заради дітей пробігла 10 км за 56 хвилин (ФОТО)

Спритна Марічка Падалко заради дітей пробігла 10 км за 56 хвилин (ФОТО)

Ведуча взяла участь у головній біговій події року. 

Поділитися:

Телеведуча 1+1 Марічка Падалко вдало подолала дистанцію 10 км у Києві на великій біговій події року – доброчинному забігу "Біжи Допоможи", який відбувся у неділю в рамках шостого Kyiv City Marathon 2015.

Доброчинний фонд "Таблеточки" ініціював акцію збору коштів для дітей, хворих на рак крові, до якої долучилася і Марічка Падалко. Вже вдалося зібрати близько півмільйона гривень, але збір ще триває. Маршрут Марічки пролягав від Майдану Незалежності до парку Слави й назад до Майдану.

Щоб узяти участь у марафоні та гідно пробігти, телезірка впродовж місяця тренувалася щодня, разом зі своїм сином Мішею. Спортивні результати телеведучої вражають: вона серед перших подолала складну дистанцію і зробила це всього за 56 хвилин. Зірка поділилась враженнями та розповіла про свої спортивні плани:

"Емоції дуже класні, бігти на такому марафоні, та ще з такою ідеєю – це надзвичайно, це натхнення на нові звершення. Найбільше мене здивували та потішили українські поліцейські, які впродовж усього маршруту не тільки вправно виконували свою роботу, а й підтримували бігунів. Для мене особисто найскладнішим було - добігти до парку Слави. Повернення було дуже легким. Після подолання такої дистанції я розумію, що 21 км не є чимось недосяжним, тим більш коли ти знаєш, що біжиш заради дітей. Я тепер мрію про нову дистанцію. Мій колега Анатолій Анатоліч пробіжить весною 21 км. І зараз в планах в мене скласти йому компанію в полумарафоні", - відзначила Марічка.

Фонд "Таблеточки" перекаже зібрані кошти онковідділенню дитячої лікарні Охматдит, а також витратить на відповідні ліки для онкодиспансерів та на підтримку хворих на рак крові дітей.

Ольга Кудиненко, засновник доброчинного фонду "Таблеточки", підсумувала:
"Цих грошей вистачить для того, щоб купити ліки, які потім потраплять в Охматдит, а також у Київську міську лікарню, у відділення онкогематології. Також частина коштів піде на пов'язані з раком крові складні операції, яких не роблять в Україні. Наприклад, для кожної трансплантації кiсткового мозку вiд нерідного донора типують кров, що коштує понад 5 тисяч євро, а це близько 150 000 гривень. На сьогоднішній день для України це великі гроші, але завдяки нашим зіркам ми зможемо цими коштами реально допомогти дітям".

Акція збору додаткової суми на допомогу хворим дітям, ініційована Марічкою Падалко, триває. Внесок можна зробити за цим посиланням.

Новини по темі