Султан Сулейман із «Величного століття Роксолана» знову стане батьком: вже відомо стать дитини

Султан Сулейман із серіалу «Величного століття Роксолана» втретє стане батьком

Стало відомо, що Халіт Ергенч, зірка відомого турецького серіалу, стане багатодітним татом. Хто ж народиться у Султана Сулеймана?

Поділитися:

Актор Халіт Ергенч, що зіграв величного султана Сулеймана у фільмі «Величне століття. Роксолана» стане багатодітним батьком. Стало відомо, що його дружина Бергюзар Корель чекає на донечку. 

Нагадаємо, що зіркова пара одружилася 7 серпня 2009 року. У лютому 2010 року у них народився син Алі, а 8 березня 2020 року народився другий син Хан. Наразі подружжя виховує двох синів та чекає на красуню-донечку. Актор багато разів згадував, що мріє про велику родину та хоче мати багато дітей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як несподівано склалася доля «султана» Халіта Ергенча з Величного століття

Халіт Ергенч з дружиною

Творчий шлях актора Халіт Ергенч

Актор Халіт Ергенч народився 30 квітня 1970 року у Стамбулі у родині відомого поета, композитора та актора. Тому з дитинства хлопчик зростав у творчій атмосфері, захоплювався танцями, музикою та джазом. 

В 1996 році актора прийняли в театр «Дормен», де він отримав першу головну роль у мюзиклі «Король та Я». Халіт Ергенч зіграв у серіалах «Чорний янгол» та «Зерда». Знявся у фільмах «Почерк смерті», «Батько та син», «Мережа 2.0». Халіт Ергенч також зіграв роль Онура Аксала у серіалі «Тисяча та одна ніч». Всесвітньо відомим актор став після того, як зіграв головну роль Султана Сулеймана у фільмі «Величне століття Роксолана». За блискуче виконання ролей турецький актор неодноразово отримував нагороди. 

Халіт Ергенч актор

Новини по темі