Свята близько: 5 новорічних фільмів, які варто переглянути по телевізору

Свята близько: 5 новорічних фільмів, які варто переглянути по телевізору

Класична добірка, яка завжди буде актуальною

Поділитися:

Новий рік вже зовсім близько, а це значить, що настав час діставати гірлянди, прикрашати ялинку, насолоджуватися ароматом мандаринів, змінювати плейлист на Jingle Bells та Last Christmas і, звичайно, готувати список фільмів, які варто переглянути у святкові дні.

Дивитися новорічні сюжети найкраще по телевізору – у сімейному колі, з цукерками та іншими солодощами під рукою. Ідеально підходять для сімейних посиденьок представлені в moyo телевізори Samsung 6 серії.

Найкращі новорічні та різдвяні кінострічки усіх часів.

Не можете визначитися з улюбленими кінострічками про новорічні чудеса? Тоді інформація нижче – саме те, що вам треба.

Один вдома

Який же Новий рік без Кевіна Маккалістера – відчайдушного білявого хлоп’яти, якого випадково забули взяти з собою в подорож? Певно, кожен бачив цей фільм десяток разів, але уявити святкову атмосферу без його витівок просто неможливо. Чого тільки варті стосунки Кевіна з братом, походи до магазину, гігантські порції морозива та пастки, які чекають на зловмисників?

Грінч або Як Грінч украв Різдво

Фільм, який варто побачити хоча б для того, щоб зрозуміти, у чому ж насправді полягає істинна суть Різдва. Зворушлива казка про Ґрінча, який через складне дитинство та постійні насміхання спробував перетворитися у жорстоку та здатну на найгірші вчинки істоту. Чи вийшло в нього це? Дізнаєтеся на останніх хвилинах стрічки.

Ельф

Сімейна комедія, яка точно прийдеться до смаку як дітям, так і дорослим. Весела, а іноді трішечки сумна, казка про прийомного сина Санта Клауса, який намагається довести, що чудеса все ж таки існують. Історія про те, що людській байдужості немає місця на цій планеті.

Не знаєте, чим зайнятися на Новий рік? У це свято відкрийте в собі справжнього ельфа!.

Різдвяна історія

Фільм за мотивами творіння Чарльза Діккенса «Різдвяна пісня у прозі». Історія про старого Ебенезера Скруджа, який забув, що таке справжні людські почуття. Головним героєм керують скупість, байдужість, жорстокість і ненависть до всього світлого і хорошого. Щоправда, однієї миті все змінюється завдяки Духам Різдва. Що ж саме вплине на черству душу Ебенезера?

Різдво з невдахами

Хто сказав, що Різдво обов’язково необхідно святкувати? Лютеру та Норі веселощі, пов’язані з цим ним, просто набридли, тому вони вирішили втекти від святкової метушні. Чим обернулася мрія про кілька днів спокою без цукерок, хлопавок та салютів?

Окрім вищеперерахованих фільмів існує ціла купа серіалів та мультфільмів, які варто обов’язково переглянути по телевізору взимку.

Новини по темі