Танець метелика та Артистка: де дивитися зворушливі українські мелодрами про кохання та мрії

2 зворушливі мелодрами про боротьбу за своє місце під сонцем: де дивитися онлайн
1+1 Україна

2 зворушливі українські мелодрами про боротьбу за своє місце під сонцем: де дивитися онлайн

Поділитися:

На телеканалі 1+1 Україна продовжується марафон українських серіалів. Цього тижня глядачі можуть побачити дві цікаві мелодрами про стосунки та прагнення змін у житті. 

Танець метелика: сюжет, актори, де дивитися

Історія сучасної Попелюшки з шахтарського містечка. Карина мріє про танцювальну кар’єру, проте працює фабричною швачкою у рідному шахтарському містечку. Звичайно, дочці літнього шахтаря, що живе під гнітом злісної мачухи і у тіні зведеної сестри, майже неможливо здійснити таку амбітну мрію. Несподівано для головної героїні доля обдаровує її шансом. Власник шахти, де працює батько Каріни, влаштовує концерт на честь ювілею підприємства. Так у житті Каріни з’являються всесвітньо відомий танцювальній ансамбль та красунчик Нік – київський діджей.

Головні ролі виконали: Олександр Попов, Ганна Кошмал, Марк Дробот.

Дивіться серіал Танець метелика в ефірі телеканалу 1+1 Україна цієї середи, 7 серпня, та у четвер, 8 серпня, о 20:00, а також на сайті 1plus1.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комедія для всієї родини: чим цікавий серіал Свати. Абсолютно польська історія та де його дивитися онлайн

Серіал Артистка: сюжет, актори, де дивитися

Випускниці дитячого будинку Ніка і Женя приїжджають до Києва, щоб вступити на акторський факультет театрального інституту. Та через підступність Жені Ніка не поступає до інституту і потрапляє у безліч неприємних пригод, які приводять її під колеса автомобіля знаменитого режисера Олексія Ярославського. Це знайомство і повертає дівчині сподівання все ж таки стати акторкою. Та все не так просто. На заваді професійному зросту стають справжні почуття та випробування, які підготувала Ніці доля.

Головні ролі виконали: Станiслав Боклан та Дар'я Легейда.

Дивитися усі серії серіалу Артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сталеві нерви: де та коли дивитися українсько-латвійський серіал

 

Новини по темі