Сталеві нерви: де та коли дивитися українсько-латвійський серіал

Сталеві нерви

Де та коли дивитися серіал Сталеві нерви: дата прем'єри, сюжет, актори

Поділитися:

Серіал Сталеві нерви: дата прем'єри

Показ українсько-латвійського серіалу Сталеві нерви, який з успіхом пройшов в Латвії, стартує вже 12 серпня, з понеділка по четвер, о 20:00 на 1+1 Україна. Також дивитися усі епізоди можна буде на офіційному сайті каналу 1plus1.ua.

Про що серіал Сталеві нерви

Глядачі побачатть історію про різних героїв, яких обʼєднує одна таємниця. В центрі сюжету — молодий та талановитий менеджер Максим, який відрізняється амбітним та егоїстичним характером. Він звик долати перешкоди та досягати своїх цілей, проте складний характер часто псує його спілкування з оточуючими. Дідусь героя впевнений, що без поваги друзів і кохання життя немає сенсу. Ідеальною парою для онука він вважає Марту — медсестру, яка піклується про літніх людей. Саме вона, на думку діда, може змінити егоїстичного Макса. Саме тому дід вирішує висунути вимогу: або Макс заручиться з Мартою, або втратить керівну посаду в сімейному бізнесі та буде виключений із заповіту. Проте в Макса є свій план, як не втратити компанію та залишитись вірним собі.

Сталеві нерви: актори

В серіалі зіграли українські та латвійські актори: Ганна Сердюк, Ганна Лебедєва, Максим Бусел, Мадара Вільчука, Каспарс Звігуліс, Крістіне Неварауска, Аквеліна Лівмане, Віталій Салій.

Не пропустіть прем'єру українсько-латвійського серіалу Сталеві нерви вже з 12 серпня, з понеділка по четвер, о 20:00 на 1+1 Україна, а також на сайті 1plus1.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли вийде 2 сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя на 1+1 Україна

 

Новини по темі