Телеканал 1+1 запускає новий проект «Життя відомих людей»

1+1 запускає новий проект «Життя відомих людей» | Прем'єра | 1+1

Тепер ти дізнаєшся ексклюзивні історії з життя знаменитостей.

Поділитися:

Телеканал 1+1 розпочав роботу над новим проектом — «Життя відомих людей». Це своєрідний телевізійний журнал, в якому покажуть ексклюзивні історії з життя знаменитостей: зірок шоу-бізнесу, спортсменів, політиків та бізнесменів — людей, яких знають в Україні і світі, які є завсідниками червоних хідників. Команда проекту розкаже про їхнє щастя і нещастя, про злети й падіння, про драми в особистому житті і скандали, які стали надбанням громадськості.

Виробництвом проекту займається департамент ранкового мовлення телеканалу 1+1.

«Ми пильно стежимо за реакцією глядачів у «Сніданку з 1+1» і бачимо, що за життям публічних особистостей їм особливо цікаво спостерігати. Але інформаційний темпоритм «Сніданку» не завжди дозволяє нам розлого розповідати деякі історії. Для проекту «Житті відомих людей» ми зібрали нову команду, яка вже готує для глядача найцікавіші подробиці про знаменитостей очима самих зірок»,  — коментує директор департаменту ранкового мовлення Юлія Жмакіна.

Керівником проекту є Антон Степюк, головний режисер — Дар’я Дрюченко.

Імена ведучих програми поки що тримаються у таємниці, але творці інтригують, що це будуть зірки українського шоу-бізнесу, які самі є частими гостями гламурних вечірок.

Хто стане ведучими, телеглядачі дізнаються зовсім скоро. Прем’єра проекту «Життя відомих людей» відбудеться у новому телесезоні на каналі 1+1.

Новини по темі