Телеведуча 1+1 Соломія Вітвіцька розповіла як проводить час між прямими ефірами — займається волонтерством

Телеведуча 1+1 Соломія Вітвіцька розповіла як проводить час між прямими ефірами — займається волонтерством

"Захоплююся тим, як українці згуртувалися і кожен докладається до перемоги. Ви неймовірні!", – Соломія Вітвіцька

Поділитися:

На своїй офіційній сторінці у Інстаграм Соломія показала як проводить час між ефірами інформаційного марафону, який цілодобово транслюють на всіх українських каналах, а також у Фейсбук та Ютуб. Долучайтесь до нас за посиланням

«Всі мене питають як я. Ось вариться гречка, знайшла всі судочки, які в мене були. Готую нашим хлопцям любим», — розповіла Соломія Вітвіцька.

Соломия Витвицкая

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДе здати кров, що робити у разі хімічної атаки, як допомогти медикам – корисні посилання від МОЗ

До початку комендантської години телеведуча їде до супермаркету і закуповує необхідні продукти та речі для наших захисників.

Соломія Вітвицька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНадихають: зірки, які вступили до лав територіальної оборони та Збройних сил України (Хливнюк, Фагот, Тополя, Ткач та інші)

Далі рушає до столичних ресторанів, де робота не зупиняється. Там готують їжу, а Соломія разом з подругами розвозить її тим, хто потребує. Розповідає, обіди поживні. У комплекті перша страва, салат і основна страва, напій десерт і фрукти.

Соломія Вітвицька

«Всі хто виконує зараз свої службові обов’язки під кулями та вибухами — герої. Дякуємо за те, що зараз є світло, вода, газ, інтернет. За те що всі, хто можуть — допомагають і всі, хто можуть виходять на роботу», — подякувала телеведуча всім хто зараз — кожен на своєму фронті — боронить Україну.

Телеведуча попередила: «Ми очікуємо на атаку дезінформації і закликаємо отримувати інформацію виключно з офіційних джерел органів державної влади».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДе купити ліки в ці дні та які аптеки працюють (інформація по всій Україні)

Віримо у ЗСУ! Пишаємося нашими захисниками і захисницями! Разом до перемоги.

«Це наша земля. Ми переможемо і точно не будемо здаватися. Україна стоїть! Підтримуємо наших захисників», — закликала телеведуча 1+1.

Новини по темі