Тімур Мірошниченко поділився лайфхаком для покращення стосунків з дітьми

Як покращувати стосунки з дітьми: лайфгак від Тімура Мірошниченка

Тімур Мірошниченко, ведучий «ЖВЛ Представляє» на “1+1 Україна” і багаторічний коментатор «Євробачення» завітав до студії “Сніданку з 1+1” разом із 5-річною донькою Мією.

Поділитися:

"У нас нова, маленька, співведуча! А чому прогулюємо?" – жартома привітали ведучі "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв.

Тімур у свою чергу спростував все, пояснивши, що запросив донечку до зйомок, бо в неї – день мами й тата. У своїй сім’ї Тімур разом з дружиною запровадили спеціальні дні, які проводять лише з кимось одним з дітей, приділяючи малечі максимальну увагу — разом у кафе їдять морозиво, йдуть у кіно дивитися мультфільм або грати в автомати. Згодом ведучий поділився дописом на Facebook, де пояснив сенс такої практики:

"Це насправді крута фішка для покращення стосунків з дітьми. Коли троє дітей, то хочеться приділити увагу кожному на максимум, тож ми придумали такі дні – коли можна не йти до садочка, а натомість мама чи тато повністю свій час приділяють дитині. Звісно, після таких днів треба і відпочинок. Але ці емоції вартують всього".

Дивіться «Сніданок з 1+1» щодня по будням з 6:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Новини по темі