«Це наша Ангеліна»: Тімур Мірошниченко зворушив Мережу сімейними кадрами з прийомною дочкою

Тімур Мірошниченко та його дружина Інна зворушили сімейними кадрами з прийомною дочкою та розсекретили її ім'я - фото

Тімур Мірошниченко і його дружина Інна зворушили сімейним відео з прийомною дочкою та розсекретили її ім'я

Поділитися:

Ведучий ЖВЛ Представляє Тімур Мірошниченко та його дружина Інна поділилися новими сімейними кадрами із дочкою, яку напередодні удочерили.

Зіркова пара кілька днів тому офіційно підтвердила інформацію про те, що процес усиновлення другої дитини було завершено.

У новій спільній публікації в Instagram вони показали зворушливі кадри з усіма своїми дітьми та розкрили подробиці про довгий процес удочеріння доньки. Інна та Тимур Мірошниченко також розсекретили її ім'я та повідомили, що дівчинку звуть Ангеліна.

«Ця історія не буде простою, бо має багато викликів і потребує багато сміливості і терпіння. Як би страшно не було чути історію чи медичний висновок, жодного разу ми не подумали, що треба подивитися ще когось. Попереду ще багато бюрократії, але все це такі дрібниці, коли ти бачиш, що дитина отримала те, про що так сильно мріяла, - СІМʼЮ!», - написала Інна.

Мірошниченко також опублікував кадри з нової фотосесії з дітьми на своїй сторінці у Facebook.

У коментарях українці активно обговорюють нові зворушливі кадри зіркової родини та висловлюють своє захоплення ними.

Нагадаємо, влітку 2023 року Тімур та Інна Мірошниченко усиновили сина Марселя. Пізніше вони повідомили, що відбуваються процес усиновлення другої дитини. Пара також виховує двох біологічних дітей – сина Марка та дочку Мію.

Раніше Тімур та Інна Мірошниченко зворушили Мережу відео, як змінився їхній син Марсель за рік після усиновлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Було важко стримувати сльози»: Тімур Мірошниченко, Юрій Горбунов та Святослав Гринчук – про найзворушливіші моменти зі своїми дітьми

Новини по темі