Тоня Матвієнко розповіла про труднощі підготовки до нацвідбору на Євробачення

Тоня Матвієнко розповіла про труднощі підготовки до нацвідбору на Євробачення

Тоня Матвієнко поділилася враженнями від участі у нацвідборі на Євробачення 2016

Поділитися:

Учасниця шоу Голос країни Тоня Матвієнко, яка нещодавно вдруге стала мамою, припинила боротьбу за можливість представляти Україну на конкурсі Євробачення 2016.

Так, після першого півфіналу нацвідбору співачка, яка англійською виконала  "Tin whistle", зізналася star.korupciya.com, що не згодна з критикою суддів і планує невдовзі заспівати свою композицію так, як хотіла з самого початку.

"Я вважаю, що автентична пісня має право звучати в такому неформаті, з дуже цікавим аранжуванням. Тим більше у мене є оригінал, і я хочу скоро, можливо, за місяць, навесні, показати, яка з самого початку була ідея, з якою я хотіла виступити. Тому що багато елементів забрали. Взагалі пісня втрачається, коли я співаю не українською, а англійською мовою", - сказала Тоня Матвієнко і додала, що готуватися до нацвідбору їй було вкрай складно. Однак із допомогою найрідніших молодій матусі таки вдалося не зійти зі співочої дистанції.

"Мені дуже важко, тому що я не сплю вночі, годую, і мені все це незручно. Ну, такі справді труднощі. Все це дістається мені дуже непросто. І мама моя не відпочиває, і я. Ми з нею не спимо, ми замучені. Іноді думаєш, заради чого це все? Але якщо вже я підписалася – не маю права відмовитися", - поділилася учасниця першого сезону шоу Голос країни.

Нагадаємо, днями Тоня Матвієнко показала, як її донька та мама Ніна Матвієнко вболівали за неї за лаштунки нацвідбору Євробачення 2016.

Дивіться також: Джамала перемогла у першому півфіналі відбору на Євробачення-2016

Новини по темі