ТОП-5 бойовиків, які має подивитися кожен

Найкращі бойовики, які точно вам запам'ятаються, та де їх дивитися.

Поділитися:

Під час січня кінохітів на "1+1 Україна" показують улюблені стрічки на кожен смак. Цього тижня в ефірі чимало цікавих бойовиків, які точно будуть вам до душі:

1. Швидкість (1994)

Перед Джеком Тревеном, офіцером поліції Лос-Анджелеса у виконанні Кіану Рівза, непроста задача: терорист встановив бомбу в автобусі з купою людей, яка вибухне, якщо швидкість транспорту впаде нижче 50 миль/год. Джек забирається в автобус на ходу, щоб врятувати заручників, і разом із випадковою попутницею, яку зіграла Сандра Буллок, намагається знати рішення.

Де дивитися: середа 31 січня о 19:00 на "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повна телепрограма "1+1 Україна" на тиждень з 29 січня по 4 лютого

2. Розкрадачка гробниць: Лара Крофт (2018)

Це чергова екранізація культової серії відеоігор Tomb Raider, присвячених археологові та шукачці пригод Ларі Крофт. За сюжетом, головна героїня вирушає на пошуки батька давно зниклого батька, які ведуть її до таємничого острова біля узбережжя Японії. На острові Лара знаходить гробницю легендарної королеви Хіміко, яка володіла надприродною силою. Лара має розгадати таємниці гробниці, перш ніж це зробить таємнича організація під назвою "Трійця", яка хоче використати силу Хіміко для панування над світом.

Де дивитися: п'ятниця 2 лютого о 00:15 на "1+1 Україна".

3. Падіння Олімпу (2013)

Майк Беннінг вже давно не служить в президентській охороні, але з волі випадку йому доведеться ще раз захистити главу США. Група терористів захоплює Білий Дім і бере в заручники президента. Врятувати главу держави може тільки Майк, який абсолютно випадково опиняється в будівлі.

Де дивитися: субота 3 лютого о 13:00 на "1+1 Україна".

4. Перевізник (2002)

Френк Мартін (Джейсон Стейтем) — колишній спецпризначенець, який веде подвійне життя. Ззовні він звичайний водій, але насправді він "перевізник", який транспортує будь-який вантаж за чітко визначеними правилами. Одного разу йому дають завдання: перевезти викрадену дівчину, яка володіє важливою інформацією. Тут "перевізник" порушує всі правила та стає її захисником, ризикуючи власним життям. 

Продюсером стрічки став Люк Бессон ("П'ятий елемент", "Леон"). Цікаво, що всі сцени з використанням бойових мистецтв були виконані самим Стейтемом, який займався ними з дитинства.

Перевізник

Де дивитися: субота 3 лютого о 15:15 на "1+1 Україна".

5. Клони (2009)

2057 рік: більшість людей виходять у світ лише підключаючись до роботів-клонів. Вони виглядають, як ідеальні копії своїх господарів, не знають болю, втоми, не старіють і їх легко замінити у випадку ушкодження. Але з'являється нова зброя, що здатна вбити не тільки андроїда, але і його оператора. Том Грір (Брюс Вілліс) з ФБР береться за розслідування, яке виводить його до радикальної секти та творця клонів.

Де дивитися: неділя 4 лютого о 21:00 на "1+1 Україна".

Новини по темі