6 фільмів на "1+1 Україна", які розважать вас цими вихідними

Що подивитися на вихідні: 6 культових фільмів на 1+1 Україна
Freepik

Добірка фільмів, які варто подивитися на вихідні!

Поділитися:

Наближаються вихідні — ідеальний час для відпочинку та насолоди улюбленими фільмами. Ось добірка найкращих стрічок, які занурять вас у світ захоплюючих історій та незабутніх пригод.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 захопливих турецьких серіалів, які варто переглянути

"Таємниці великих українців. Анна Київська"

Цієї суботи о 22:30 на телеканалі 1+1 Україна відбудеться показ документальної картини "Таємниці великих українців. Анна Київська". Ми поглиблюємося у життя королеви Франції Анни Ярославни — українки, яка десять століть тому була однією з найвпливовіших жінок Європи. Її пригода почалася у 1051 році, коли король Генріх I наказує своїй гвардії зустріти на кордоні жінку, яка стане його дружиною. Від цього моменту Ярославна стала ключовою фігурою в рятуванні королівської династії від вимирання. Чи вдалося Анні врятувати Францію, дивіться у фільмі!

Фільми на 1+1 Україна - Таємниці великих українців

"Таємниці великих українців. Роксолана"

Цієї суботи о 23:40 на телеканалі 1+1 Україна гладачі також зможуть зануритися в історію Анастасії Лісовської, відомої як Роксолана. Як проста українка завоювала серце найвпливовішої людини світу, а разом із ним і його державу? Що сталося за кілька хвилин до першої зустрічі Роксолани та султана Сулеймана? Дізнайтеся подробиці у програмі "Таємниці великих українців".

Фільми на 1+1 Україна - Роксолана

"Бійцівський клуб"

Не пропустіть культовий американський художній фільм з Бредом Піттом у головній ролі в ніч на неділю о 01:00 на каналі 1+1 Україна.

Бійцівський клуб дивитися - 1+1 Україна

"Інша жінка"

У неділю о 19:00 на 1+1 Україна глядачів чекає комедія "Інша жінка" з Камерон Діас і Кейт Аптон у головних ролях. За сюжетом Карлі розкриває обман свого хлопця Марка, коли зустрічає його дружину Кейт. Замість розпачу Карлі та Кейт стають подругами і прагнуть провчити колишнього зрадника.

Фільм "Інша жінка" дивитися на 1+1 Україна

"Свінгери 2"

У неділю о 21:10 на 1+1 Україна Дзідзьо та Оля Полякова запалюватимуть гумором у провокативній комедії "Свінгери 2". Сімейні пари, в яких вже давно згасла пристрасть в інтимному житті, вирішили піти на відчайдушні кроки і помінялися партнерами. Звісно, без пригод не обходиться.

Фільм "Свінгери 2" на 1+1 Україна

"Особлива думка"

Не пропустіть о 23:05 на телеканалі 1+1 Україна! Том Круз у фантастичному бойовику "Особлива думка" покаже світ у 2054 році, де існує відділ передзлочинної превенції, який використовує психічні технології. Програма дозволяє прогнозувати майбутні злочини та затримувати підозрюваних до їх скоєння. Джон Андертон, керівник відділу, сам стає обвинуваченим у майбутньому вбивстві, якого він не планує скоїти. Зараз Джон мусить уникнути своїх колег і довести, що система не бездоганна.

Фільм "Особлива думка" на 1+1 Україна

Новини по темі