ТОП-5 наймодніших зачісок 2023: фото

Модні зачіски 2023: ТОП-5 популярних трендів

Які зачіски найпопулярніші в 2023 році?

Поділитися:

Гарна зачіска — запорука стильного образу. Цього року стилісти пропонують не нехтувати експериментами з волоссям. Які ж зачіски та стрижки будуть наймоднішими в 2023 році? Розглядаємо на прикладі голлівудських зірок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні ідеї зимового манікюру на короткі нігті 2023 (фото)

Боб-каре

Одна з найпопулярніших стрижок останніх років. Боб-каре дозволить кардинально змінити образ та підкреслити риси обличчя. Американська модель Гейлі Бібер вже спробувала цей тренд і отримала сотні приємних компліментів.

Модні зачіски 2023 - боб-каре

Фото: instagram/haileybieber

"Морські хвилі"

Варіант зачіски, який дозволить освіжити образ та додати розкутості. Достатньо зачесати волосся назад за допомогою мусу. Мокре укладання волосся часто користується популярністю серед зірок. З нею виходять на червоні доріжки або влаштовують модні фотосесії.

Модні зачіски 2023 - мокра укладка

Фото: instagram/euphoria

Текстуровані стрижки

Текстуровані стрижки з рваними кінчиками створюють ефектний та яскравий образ, "відкриваючи" риси обличчя. Актриса Дженна Ортега, яка зіграла у серіалі "Венздей", власним прикладом демонструє вишуканість такої зачіски. 

Модні зачічки 2023 - текстуровані стрижки

Фото: instagram/jennaortega

«Кудлаті» укладки

Недбалі або кудлаті зачіски — ще один популярний тренд 2023 року. Такі зачіски додають легкості будь-якому образу. Підходять для довгого та короткого волосся, як у Селени Гомез.

Модні зачіски 2023 - кудлаті укладки

Фото: instagram/selenagomez

Гладкі зачіски

Знаменитості часто роблять гладкі зачіски для створення вишуканих образів. У 2023 році стилісти пропонують, щоб зібране волосся мало прилизаний і блискучий вигляд.

Модні зачіски 2023 - гладкі зачіски

Фото: instagram/maudeapatow

Новини по темі