Трагедія у Броварах. На Київщині біля дитячого садочка впав вертоліт, загинуло керівництво МВС та діти: що відомо

У Броварах біля дитячого садочка впав вертоліт, загинуло керівництво МВС та діти: що відомо (відео)

Що відомо про трагедію у Броварах?

Поділитися:

Сьогодні вранці, 18 січня, в Броварах Київської області сталася жахлива трагедія. Розбився гелікоптер ДСНС біля дитячого садочку та житлового будинку, на місці падіння виникла пожежа. Під час трагедії у садку перебували діти та співробітники закладу.

Станом на 15:00 за уточненою інформацією ДСНС, після проведення ідентифікації, на місці падіння вертольота виявлено 14 загиблих осіб, з них 1 дитина та 9 осіб, які перебували на борту. Травмовано 25 осіб (з них 11 дітей), яких госпіталізовано до лікарень (інформація уточнюється). Тривають пошуково-рятувальні роботи підрозділами ДСНС у будівлі ДНЗ.

♦  За даними ДСНС на 14:00 офіційно підтверджено загибель 17 людей, з них 4 — діти та 9 осіб, які перебували на борту. Наразі уточнюють кількість постраждалих. Травмовано 25 осіб (з них 11 дітей), яких госпіталізовано до лікарень (інформація уточнюється). Пошукові роботи продовжуються. Тривають пошуково-рятувальні роботи підрозділами ДСНС у будівлі ДНЗ, доля одної дитини залишається невідомою. Психологами ДСНС надано допомогу 51 особі.  

Серед загиблих:

►міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський,

►перший заступник міністра МВС Євгеній Єнін,

►державний секретар МВС Юрій Лубкович,

►заступник керівника Патронатної служби МВС Тетяна Шутяк,

►начальник управління забезпечення захисту Департаменту внутрішньої безпеки НПУ підполковник поліції Михайло Павлушко,

►провідний інспектор Департаменту комунікації МВС Микола Анацький,

►командир повітряного судна - інструктор авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах Олександр Василенко,

►пілот авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах Костянтин Коваленко,

►бортовий механік авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах прапорщик служби цивільного захисту Іван Касьянов.

Вони прямували у відрядження.

Президент України доручив Службі безпеки України у взаємодії з Національною поліцією України й іншими уповноваженими органами зʼясувати всі обставини того, що сталося.

В СБУ повідомили, що наразі розглядають три версії трагедії:

  • порушення правил польоту;
  • технічна несправність гелікоптера;
  • умисні дії щодо знищення транспортного засобу
Нацполіція просить свідків трагедії з гелікоптером у Броварах звернутись до правоохоронців і надати свідчення, які є важливими для з’ясування причин трагедії.
Новини по темі