Три знаки Зодіаку, які можуть розлучитися в червні

3 знаки Зодіаку, які можуть розлучитися в червні — прогноз астролога — 1+1
freepik.com

Астролог Анжела Перл розповіла, які можуть розлучитися в червні 2023.

Поділитися:

Анжела Перл поділилася астрологічним прогнозом на червень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях. Які знаки можуть завершити свої стосунки в червні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 знаки зодіаку, яких чекає весілля в червні 2023

Близнюки

Повня у вашому 7 будинку гороскопа — це відносини і партнерство. І якщо у вас День народження 3-5 червня, це означає, що протягом найближчих 12 місяців якась тема досягне своєї кульмінації. Це зазвичай актуально для дівчат – вагітність. Повний місяць принесе вирішення питань, пов'язаних із шлюбом, з розлученням, з бізнес-партнерством (можливо угода купівлі-продажу квартири, машини, завершення якогось контракту). Ви дізнаєтесь новину, яка стосується когось із вашого оточення. Якщо була невизначеність у стосунках, то все стане зрозумілим.

Діва

17 червня Сатурн, який перебуває в 7 домі стосунків і комунікацій, розгортається і зупиняється до 4 листопада. У цей період можлива пауза у стосунках або розставання. Доведеться налагоджувати зв'язок, перебувати в очікуванні і долати перешкоди в особистому житті і в роботі.

Стрілець

Повний місяць у червні у знаку Стрільця, в першому будинку. Перший будинок – це тіло, зовнішність, стиль. У вас може змінитися стиль одягу, стрижка, колір волосся. Може, ви мінятимете паспорт, ім'я. Можливо ви заявите про себе в новій якості, статусі. Це може бути і знайомство, і розлучення чи перехід на наступний рівень у ваших відносинах. Ухвалення рішення, що ми робимо далі. Може бути і пропозиція руки та серця. Сильніше за інших відчують вплив цього Повного місяця ті, у кого асцендент з 10 по 16 градусів Стрільця або День народження з 3 по 9 грудня. 

Фен-шуй на червень 2023: дізнайтесь сприятливі та несприятливі дати:

Новини по темі