Детальний гороскоп на червень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

Гороскоп на червень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від Анжели Перл — 1+1
freepik.com

Анжела Перл дала детальний астрологічний прогноз на червень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях.

Поділитися:

Гороскоп від Анжели Перл для всіх знаків зодіаку на червень 2023. Чого чекати віз зірок цього місяця?

ГОРОСКОП ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ НА ЧЕРВЕНЬ 2023 ВІД АНЖЕЛИ ПЕРЛ

Гороскоп на червень 2023: Овен

4 червня: Повний місяць у 9 будинку - поїздки та освіта. Його дія триватиме два тижні. Після нього настає спадаючий місяць, тому не рекомендується розпочинати нові справи. 9 будинок сприятливий для отримання результатів і публікацій. 6 червня: Венера у 5 будинку - любов, задоволення та можливий прибуток. Зустрічайте нові знайомства і проявляйте любов до себе. 5 будинок також пов'язаний з бізнесом і фінансами. Венера залишиться тут до 10 жовтня. 12 червня: Меркурій до третього будинку - більше спілкування, зміна оточення і можливі поїздки. Плутон повертається до 10 будинку, принісши зміни та завершення справ. Його вплив триватиме до 22 січня 2024. 17 червня: Сатурн у 12 будинку - обмеження, затримки та самопізнання. Також можливі лікарні, в'язниці або паузи. Він буде в ретроградному русі до 4 листопада. 18 червня: Молодик місяць у 3 будинку - нові знайомства, навчання та подорожі. Зосереджуйтесь на комунікації і письмових проектах. 22 червня: Сонце у 4 будинку - розв'язання питань щодо сім'ї та нерухомості. 28 червня: Меркурій також до 4 будинку - можливі гості, розмови та покупки для комфорту. 30 червня: Нептун у ретроградному русі до 6 грудня у 12 будинку - завершення справ і підготовка до нового етапу. Весь червень Юпітер буде у будинку прибутку, що сприятиме фінансовому благополуччю і збільшенню доходів.

Повний гороскоп на червень для Овна від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на червень 2023: Тілець

4 червня Повний місяць в 8 будинку фінансів. Можливе переосмислення фінансових справ, завершення угоди або отримання грошей. Очікуйте несподіваних витрат. 6 червня Венера входить у ваш 4 будинок до 10 жовтня. Можливі покупки нерухомості, переїзди, приємні пригоди у родинному колі. Знайомства і романтика будуть активні. 12 червня Меркурій впливає на ваш сектор грошей. Це сприятливий час для переговорів, угод і пошуку роботи. Плутон також розгортається, закінчуйте справи і задумуйтеся про свої досягнення. 17 червня Сатурн розгортається в 11 будинку, можуть виникнути перешкоди у мріях та планах. Будьте готові до змін. 18 червня Молодик у 2 будинку приносить можливості для отримання доходу і угод. Початок нових проектів також буде вдалим. 22 червня Сонце входить у 3 будинок спілкування і знайомств. Очікуйте зустрічей з важливими людьми, які вплинуть на ваше життя. 28 червня Меркурій також увійде до 3 будинку, можливі нові знайомства та подорожі. 30 червня Нептун розпочне ретроградний рух в 11 будинку, що може сповільнити реалізацію ваших бажань і цілей до кінця року. Юпітер у вашому знаку Тельця принесе удачу, прибуток і кохання в червні. Розраховуйте на фінансові вигоди та успіх у коханні. 

Повний гороскоп на червень для Тільця від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на червень 2023: Близнюки

4 червня Повня у 7 будинку гороскопа - відносини і партнерство. День народження 3-5 червня означає, що протягом наступних 12 місяців тема досягне свого піку, зокрема для дівчат – вагітність. Повний місяць приносить вирішення питань, пов'язаних з шлюбом, розлученням, бізнес-партнерством. Ви дізнаєтесь новину, що стосується когось з вашого оточення. Невизначеність у стосунках розсіється. 6 червня Венера входить у 3 будинок гороскопа – будинок спілкування. Можливість знайомств, комунікацій і роботи в парі з 6 по 20 червня. Після 20 червня виникає уповільнення фінансових очікувань. Венера починає сповільнювати хід перед наступною місячною ретроградністю. Зверніть увагу на охолодження у стосунках. 12 червня Меркурій входить до 1 будинку, в ваш знак до 28 червня. Це сприяє ідеям, контактам і починанням. Можливість готуватися до іспиту або писати щось. 12 червня Плутон повертається до 8 будинку на пів року, навіть на 7 місяців, щоб завершити питання, пов'язані з фінансами, спадщиною, інвестиціями. Це також може стосуватися фінансових справ вашого партнера. Увага до кредитів, іпотеки, рахунків в іншій країні. 17 червня Сатурн розгортається в ретроградний рух у секторі роботи, кар'єри. Можливо, потрібно повернутися до старого проєкту або роботи. 18 червня - Молодий місяць у вашому знаку принесе нові можливості в житті, такі як нова людина, робота, місце проживання або народження дитини. Цей період є часом змін і трансформацій. 20 червня - Венера починає гальмувати, що може вплинути на розпочаті справи. Реєстрацію та початок нових проектів рекомендується проводити до 19 червня. Меркурій, ваша планета-управитель, знаходиться у 2 будинку (будинок цінностей). Це може призвести до роботи, продажу, фінансових угод або інвестицій. Він також підсвітлює ваші таланти та можливості в останній тиждень червня. Нептун і Сатурн розташовані в 10 будинку (сектор кар'єри). Нептун рухається у ретроградний рух до 6 грудня, що може вимагати змін у вашій кар'єрі та бізнесі. Також цей період сприятиме творчості та духовному розвитку.

Повний гороскоп на червень для Близнюків від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на червень 2023: Рак

4 червня Повний місяць в 6 будинку гороскопа - робота і здоров'я. Очікуйте на яність і кульмінацію у певних справах, новини, що вплинуть на ваше життя. Зверніть увагу на здоров'я. 6 червня Венера в 2 будинку - гроші і самоцінність. До 10 жовтня можливий прибуток та нові джерела доходу. Марс також в другому домі, сприятливий для покупок. 12 червня Меркурій у 12 будинку - багато онлайн спілкування та можливі відрядження. Плутон повертається у сектор стосунків, можливі кармічні уроки особистого життя чи роботи. 17 червня Сатурн ретроградний у 9 будинку - можуть виникнути перешкоди в переїзді, весіллях, юридичних питаннях. Час завершення справ і ухвалення рішень. 18 червня Молодик у 12 будинку - спілкування з людьми з-за кордону, можливі усамітнення для навчання, роботи або лікування. 22 червня Сонце у знаку Рака - початок ваших днів народження, збільшення енергії та успіху в житті. 28 червня Меркурій також у знаку Рака - час для реалізації ідей, створення цілей та знайомств. 30 червня Нептун ретроградний у 9 будинку - затримки в навчанні, роботі та подорожах до 6 грудня. Чудова можливість для творчого розвитку.

Повний гороскоп на червень для Рака від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на червень 2023: Лев

4 червня - Повня в 5 будинку (будинок Левів), символізує радість і кохання до себе. Можливість привернути увагу, отримати подарунки і виграти. Знайомства та стосунки можуть розвиватися, а шлюб - діти, вагітність, народження. Також можуть появитися нові хобі і рішення щодо справ або бізнесу. 6 червня - Венера увійде у ваш знак, підвищуючи самооцінку та відчуття цінності. Вас притягуватимуть до себе інші люди. 12 червня - Меркурій увійде у ваш 11 будинок, що сприятиме плануванню та спілкуванню з друзями та групами. 12 червня - Плутон перейде у 6 будинок, викликаючи зміни в роботі та здоров'ї. Він залишиться там протягом 7 місяців, пропонуючи вирішити питання, пов'язані з кар'єрою, бізнесом або здоров'ям. 17 червня - Сатурн почне рух у зворотньому напрямку у вашому 8 будинку, що може призвести до фінансових зобов'язань, погашення боргів або поділу майна. 18 червня - Молодик місяць у 11 будинку, сприяючи новим планам, метам та знайомствам. 20 червня - Починається тіньовий період Венери, що означає її послаблення. Це може вплинути на фінанси та стосунки. 22 червня - Сонце увійде у ваш 12 будинок, що може спричинити почуття усамітнення та ізоляції. 28 червня Меркурій входить у 12-й будинок, що означає дистанційне спілкування або роботу на відстані. Також сонце працює дистанційно. 30 червня Нептун, що знаходиться у 8 будинку фінансів, розпочинає ретроградний рух до 6 грудня. Плутон також знаходиться у секторі роботи, а Сатурн і Нептун у секторі грошей та фінансів рухаються назад. Юпітер, планета удачі та подарунків, знаходиться у знаку Тельця протягом червня. Для Лева це впливає на 10 будинок, що є сектором успіху, досягнень та кар'єри.

Повний гороскоп на червень для Лева від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на червень 2023: Діва

4 червня: Повний Місяць у 4 будинку гороскопа, що відноситься до проживання, нерухомості та родинних зв'язків. Можливі питання про переїзд або ремонт, а також отримання інформації про вашу родину. 6 червня: Венера входить у 12 будинок гороскопа, що означає ізоляцію та таємничість. Можливі таємні зустрічі та благодійність. 12 червня: Меркурій входить у 10 будинок гороскопа, пов'язаний з роботою, цілями, кар'єрою та репутацією. Того ж дня Плутон повертається у 5 будинок гороскопа, що відповідає за кохання, проблеми та роботу. 17 червня: Сатурн зупиняється у 7 будинку гороскопа, що стосується стосунків і комунікацій. Це може привести до паузи у стосунках і розставання. 18 червня: Молодик у 10 будинку гороскопа, що впливає на вашу роль у суспільстві, статус та кар'єру. Це може призвести до успішної зміни роботи або статусу. 22 червня: Сонце входить у 11 будинок гороскопа, що відноситься до мрій і бажань. Того ж дня Меркурій також входить у 11 будинок, допомагаючи зрозуміти ваші бажання та шляхи до їх досягнення. 30 червня: Нептун стає ретроградним у 7 будинку гороскопа, пов'язаному з партнерством і шлюбом. Це може сповільнити процеси в особистому житті, але створити можливість для відновлення зв'язків з минулим або завершення стосунків. У цей період Юпітер у 9 будинку гороскопа пропонує можливості у сфері туризму, роботи та навчання.

Повний гороскоп на червень для Діви від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на червень 2023: Терези

4 червня - Повний місяць у 3 будинку гороскопа. Це сектор подорожей і спілкування. Можливі нові знайомства, навчання або ситуації, пов'язані зі знайомствами. 6 червня: Венера увіходить у 11 будинок гороскопа. Можливі приємні зустрічі з друзями, романтичні знайомства та фінансовий прибуток. З 20 червня Венера починає сповільнювати свій рух. 12 червня: Меркурій увіходить у 9 будинок гороскопа. Це сектор подорожей, освіти та контрактів. 12 червня: Плутон повертається до 4 будинку гороскопа. Можлива потреба в завершенні справ, продажу нерухомості та увага до сімейних відносин. 17 червня: Сатурн зупиняється у 6 будинку гороскопа і починає рухатись назад до 4 листопада. Робота та здоров'я можуть бути повільними, можливо, потрібна перерва. 18 червня: Молодий місяць у 9 будинку гороскопа разом з Меркурієм. Можливі нові поїздки, освіта та зміна поглядів на життя. 20 червня: Тіньовий період Венери починається. 22 червня: Сонце входить у 10 будинок гороскопа, розкриваючи нові кар'єрні можливості та мету. 28 червня: Меркурій входить у 10 будинок гороскопа, приносячи новини щодо роботи або керівника. 30 червня: Нептун входить у 6 будинок гороскопа, а Нептун стає ретроградним до 6 грудня. Зверніть увагу на роботу, здоров'я та режим дня. Можливо, змінюйте харчування та займайтесь спортом. Юпітер перебуває в 8 будинку гороскопа, що сприяє збільшенню фінансових доходів, отриманню спадщини або грантів.

Повний гороскоп на червень для Терезів від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на червень 2023: Скорпіон

4 червня: Повний місяць, який пройде у 2 домі прибутку, доходів та самоцінності, принесе ясність у грошових питаннях, а також рекомендується звернути увагу на здоров'я та режим харчування. 6 червня: Венера входить у 10 дім, що пов'язаний з кар'єрою, цілями та репутацією. Ця позиція Венери обіцяє зростання фінансового стану, а також можливість з'явлення покровителів. Також, в цей час Марс також опиниться у 10 домі, що може сприяти зустрічам по роботі, можливим переїздам або навіть службовим романам. 12 червня: Меркурій входить у 8 дім, який відповідає за фінансові питання та страхи. Цей період сприятливий для закриття питань, пов'язаних з кредитами, підписування документів та проведення переговорів. 17 червня: Сатурн, який перебуває в 5 домі гороскопа, розпочинає рух у ретроградному напрямку до 4 листопада.  Цей період дає можливість сконцентруватися на розвитку творчого потенціалу та підготовці до майбутніх проєктів. 18 червня: Молодик у 8 домі, який відповідає за фінанси та стосунки. Ця позиція може сприяти розв'язанню фінансових питань, а також може привести до з'явлення нового партнера в житті. Після 20 червня рекомендується утриматися від важливих рішень, оскільки Венера почне сповільнюватися.  22 червня: Сонце входить у 9 дім, а 28 червня до нього приєднується Меркурій. Цей період принесе можливості для розвитку та реалізації нових інтересів, можливість для подорожей або знайомств. 30 червня: Ретроградний Нептун опиняється в 5 домі гороскопа та буде тривати до 6 грудня. Цей період можна використати для відновлення стосунків або примирення, а також для підготовки до можливої вагітності. Юпітер, який є планетою достатку і подарунків, перебуває в 7 домі гороскопа. Ця позиція може принести пропозиції руки і серця, фінансовий прибуток, нові романтичні пригоди або навіть настання вагітності.

Повний гороскоп на червень для Скорпіона від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на червень 2023: Стрілець

4 червня - Повний місяць у Стрільці, 1 будинок: зміна стилю, зовнішності, можливість заявити про себе, знайомства, розлучення, рішення. 6 червня Венера увійде до вашого 9-го будинку гороскопа, сприяючи подорожам і розширенню кругозору. Це може принести нові можливості, зустріч з вчителем, а також можливість романтичного знайомства, якщо ви вільні.  20 червня Венера почне сповільнювати свій рух, що може призвести до затримки в романтичних та фінансових справах. 12 червня Меркурій увійде до вашого 7-го будинку, акцентуючи увагу на переговорах та взаємовідносинах з іншими людьми. 12 червня Плутон повернеться до вашого 8-го будинку фінансів на пів року, надаючи можливість розв'язувати фінансові питання. 17 червня Сатурн зупиниться та рухатиметься у зворотному напрямку у вашому 4-му будинку, що може спричинити зміни у житлових умовах або пов'язані з батьками. 18 червня Молодий місяць відбудеться в 7-му будинку, підкреслюючи тему відносин і партнерства. 22 червня Сонце увійде до вашого 8-го будинку, освітлюючи фінансову ситуацію. 28 червня Меркурій увійде до вашого 8-го будинку, що пов'язаний з інтимними та сексуальними стосунками. Молодий місяць може привернути увагу до звільнення від залежностей, роботи з психологом та емоційних питань. 30 червня Нептун зупиниться та рухатиметься у зворотному напрямку у вашому 4-му будинку до кінця року, до 6 грудня. Нептун символізує туман та незрозумілість, особливо під час його ретроградного руху. Юпітер буде знаходитися у вашому 6-му будинку протягом цього часу, сприяючи роботі та здоров'ю.

Повний гороскоп на червень для Стрільця від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на червень 2023: Козеріг

4 червня - повний Місяць у вашому 12 будинку гороскопа, що означає завершення, звільнення та підготовку до нового. Це кульмінаційний момент, коли ви можете прийняти важливе рішення та визначитися з тим, від чого потрібно позбутися, щоб поліпшити комфорт свого життя. 6 червня - Венера входить у ваш 8 будинок гороскопа, що відповідає за фінанси та гармонію. З 20 червня починається тіньовий період Венери, що може супроводжуватися затримками у фінансах та охолодженням стосунків, а також можливим поверненням колишніх. 12 червня - Меркурій входить у ваш 6 будинок гороскопа, що відповідає за роботу та здоров'я. Ви отримаєте новини, пов'язані з роботою, можливі подорожі та знайомства. Також слід звернути увагу на своє здоров'я та можливі медичні обстеження. 17 червня - Сатурн ретроградно рухається у вашому 3 будинку гороскопа, що відповідає за спілкування та зв'язки. Вас очікують зміни у вашому оточенні та можливість відновити стосунки з попередніми знайомими. 18 червня - Молодик пройде у вашому 6 будинку гороскопа, що означає нові можливості у сфері зайнятості та можливі зміни у звичках. Також це чудовий час для зайняття спортом та збалансованого харчування. 22 червня - Сонце входить у ваш 7 будинок гороскопа, що відповідає за партнерство та стосунки. Цей період сприятиме переговорам, угодам, підписанню контрактів та залученню нових клієнтів. Також можуть наступати важливі події від чоловіка, дружини або родичів. 28 червня - Меркурій опиниться у вашому 7 будинку гороскопа, що відповідає за шлюб та партнерство. Цей час може принести нові знайомства або появи нової особи в вашому житті. 30 червня - Ретроградний Нептун проходитиме через ваш 3 будинок гороскопа, що відповідає за спілкування та знайомства. В цей період комунікація може бути обмеженою, проте ви зможете зосередитися на своїх інтересах та повернутися до улюблених занять.

Повний гороскоп на червень для Козерога від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на червень 2023: Водолій

4 червня - Повний місяць у вашому 11 будинку гороскопа. Це будинок майбутнього та результатів. Ви отримаєте результати, можливий фінансовий прибуток, новини про вагітність або народження дитини. Можливі зміни планів та поява нових мрій. 6 червня Венера входить у ваш 7 будинок партнерства та відносин. Це добрий період для нових знайомств, романтичних стосунків та угод. З 23 липня до 4 вересня буде ретроградний період Венери, коли можливі затримки та проблеми у фінансових справах. 12 червня Меркурій входить до вашого 5 будинку гороскопа. Можливі новини або запрошення пов'язані з дітьми та розвагами. 12 червня Плутон повертається до вашого 12 будинку гороскопа. Це гарний час для підготовки наступного кроку у вашому житті. 17 червня Сатурн ретроградно рухається у вашому секторі грошей. Можливі зміни у джерелі доходу та перегляд вашої фінансової ситуації. Ця ситуація триватиме до 4 листопада. 18 червня Молодий місяць у 5 будинку гороскопа. Можливі нові проєкти, хобі та романтичні справи. 22 червня Сонце входить у ваш 6 будинок праці та здоров'я. Можливі новини щодо роботи та нові ідеї для бізнесу. 30 червня Нептун ретроградно рухається у вашому 2 будинку грошей. Вам потрібно буде вирішувати фінансові питання, які тривали з минулого. Ця ситуація триватиме до кінця року. Юпітер знаходиться у вашому 4 будинку гороскопа. Юпітер дарує подарунки, приносить удачу, везіння.

Повний гороскоп на червень для Водолія від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на червень 2023: Риби

4 червня: Повний місяць у 9 будинку гороскопа зосереджений на досягненнях, роботі, кар'єрі та зміні статусу. 6 червня: Венера увійде в 6 будинок гороскопа, принесе можливість змін у роботі, коханні та здоров'ї. 12 червня: Меркурій увійде в 4 будинок гороскопа, акцентуючи увагу на сімейних справах та домашніх покупках. 17 червня: Сатурн зупиниться у своєму ретроградному русі у вашому знаку Риб, спонукаючи до внутрішньої роботи та перегляду особистих стосунків. 18 червня: Молодий місяць у 4 будинку гороскопа, що приносить можливість для нових початків у сфері житла та родини. 22 червня: Сонце входить у 5 будинок гороскопа, сприяючи радості, творчості та знайомствам у сфері кохання. 28 червня: Меркурій приєднується до Сонця в 5 будинку гороскопа, акцентуючи спілкування, веселощі та розваги. 30 червня: Нептун розпочинає свій ретроградний рух, надаючи можливість переглянути минуле та відпочити від зовнішнього світу.

Повний гороскоп на червень для Риб від Анжели Перл читайте за посиланням.

Новини по темі