Три знаки зодіаку, життя яких змінить місячне затемнення в жовтні

Три знаки зодіаку, життя яких змінить місячне затемнення 28 жовтня
Unsplash

Чиє життя змінить сонячне затемнення: читайте гороскоп від Анжели Перл.

Поділитися:

Гороскоп на жовтень 2023 від Анжели Перл пророкує великі зміни у житті трьом знакам у день місячного затемнення 28 жовтня. Хто це буде?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на жовтень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Телець

28 жовтня - Місячне затемнення у вашому знаку, у вашому 1 будинку. Він керується Венерою. Вона буде дуже сильною у жовтні. Це найважливіше затемнення для вас у жовтні. Сильніше за інших відчують ті, у кого акцсендент у 5 градусах Тельця, або з 2 по 8 градусів Тельця, або ж планета в Тельці. Також, народжені 25 квітня (з 22 по 28 теж відчують). Воно вплине і самооцінку, і почуття, і кар'єру, та й загалом вашу особистість. Ви можете змінити прізвище, образ, стиль, імідж, плани тощо. 1й будинок пов'язаний із стосунками.

Повний гороскоп на жовтень для Тельця від Анжели Перл читайте за посиланням.

Близнюки

Місячне затемнення 28 жовтня завершує коридор затемнень. Ця подія може закінчити якісь теми, прояснити ситуації і завершити цикли. Затемнення відбувається у вашому 12 домі. У цей період можливе позбавлення від чогось, закінчення певних подій або навіть подорож в ізольовані місця. Будьте обережні з особистою інформацією і секретами, оскільки вони можуть вийти назовні.

Повний гороскоп на жовтень для Близнюків від Анжели Перл читайте за посиланням. 

Лев

28 жовтня Місячне затемнення у 10 будинку. Все що пов'язане з кар'єрою, роботою, професією, щось висвітиться, може змінитися мета в житті, те, чого хочете досягти, досягнення. Це також будинок статусу. Можливі новини про вагітність, шлюб, пропозицію руки та серця, розлучення. Можливо, доведеться ставити останню точку у сфері роботи. Місячне затемнення допоможе ухвалити важливе рішення, нові варіанти, покаже майбутнє.

Повний гороскоп на жовтень для Лева від Анжели Перл читайте за посиланням.

Новини по темі