Три знаки зодіаку, життя яких змінить Повний місяць 29 вересня

Три знаки зодіаку, життя яких змінить Повний місяць 29 вересня
Unsplash

Кому варто бути уважним на Повний місяць 29 вересня 2023?

Поділитися:

Повний місяць настане 29 вересня о 12:58 за Києвом. Цей Повний місяць пройде у знаку Овен. Чиє життя змінить Повня у вересні?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Овен

29 вересня Повня у знаку Овна. Хто відчує його найбільше? Ті, в кого асцендент в 6 градусі Овна, з 3 по 9 теж. Або ж в кого день народження 27 березня, з 24 по 30 теж. Але відчуватимуть вплив Повні найближчі два тижні усі знаки зодіаку. Іменинники матимуть кульмінацію в ці дні, завершення чого-небудь. Це може бути і розлучення, і зустріч з новою людиною. І звільнення зі своєї довготривалої роботи, і отримання нової. Якщо ви довго думали над чимось, приймали рішення, то зараз отримаєте відповідь на свої запитання. 28 і 29 вересня активізується тема грошей обов’язково. Можливі витрати. 

Телець

29 вересня Повня в 12 домі. Ви будете приймати рішення. Таємниці відкриються. Ви на деякий час ізолюєтеся від людей. Активним буде ваше самопізнання. Завершиться якась справа.

Рак

29 вересня Повня в 10 домі репутації. Ви будете привертати увагу. Відкриється нова інформація та таємниці. Ймовірний перехід на іншу роботу. Відбудеться зміна вашого статусу, наприклад, ви одружитеся чи завагітнієте. Ваші цілі проясняться. Ретроградні Уран та Сатурн вплинуть на зміни вашої мети.

Новини по темі