Триметрова сукня і птах на голові: Яким буде вбрання українки на «Міс Всесвіт»

Триметрова сукня і птах на голові: Яким буде вбрання українки на «Міс Всесвіт» | 1+1
Фото: Анна Кибитко, JetSetter

Цей образ вражає уяву!

Поділитися:

Місяць тому, 25 жовтня, у Києві відбувся грандіозний конкурс краси «Міс Україна Всесвіт 2019». Перемогу здобула 26-річна красуня із Запоріжжя Анастасія Суббота. Так, тепер на дівчину чекає міжнародне свято вроди «Міс Всесвіт 2019», що відбудеться 8 грудня в американському місті Атланта.

Уже зовсім скоро Анастасія вирушить до США, та перед цим вирішила показати, у якому вбранні представить Батьківщину на міжнародному конкурсі. У дивовижній сукні дівчина завітала до студії «Сніданку з 1+1».

Фото: instagram/awwsaturday

Висота неймовірного костюма складає 3 метри. Ба більше, його можна перетворити на ідеальне коло.

Важить сукня понад 28 кілограмів, а величезний капелюх на голові дівчини утримують спеціальні, закріплені на її шиї, конструкції. Тож Анастасії неабияк знадобиться її гарна фізична підготовка.

Красуня розповіла, що її образ називається «Зелена країна» і уособлює Україну з висоти пташиного польоту – саме тому голову дівчини прикрашає величезний птах.

Зазначимо, на шляху до міжнародного конкурсу Анастасію Субботу зустріло справжнє випробування – спочатку їй відмовили в американській візі. Та, на щастя, усі непорозуміння з документами лишилися позаду, і скоро ми побачимо українську красуню на сцені «Міс Всесвіт».

Більше подробиць про неймовірне вбрання дізнаєшся у відео:

Найсвіжіші зіркові новини читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі