«У нього неймовірна жага до життя»: дружина Тімура Мірошниченка розповіла, як пройшла друга операція прийомного сина

Трирічний син Тімура Мірошниченка переніс другу операцію — відео
Instagram/Інна Мірошниченко

Трирічний син Тімура Мірошниченка переніс другу операцію: батьки поділилися подробицями

Поділитися:

Трирічному Марселю, прийомному сину ведучого 1+1 Україна Тімура Мірошниченка, зробили операцію. Про це повідомила дружина знаменитості Інна, поділившись кадрами з лікарні у спільному з чоловіком дописі. 

Інна розповіла про непростий шлях, який розпочався ще в дитячому будинку, коли їхню родину попередили про проблеми зі здоров'ям Марселя. За її словами, спочатку вони відчули страх через діагнози, але відразу зрозуміли, що зможуть усе подолати.

«Якщо він живий після всього, через що пройшов, то він впорається! У нього неймовірна жага до життя», — пригадала слова Тімура Інна.

Хоча друга операція хлопчика пройшла не зовсім успішно, батьки залишаються оптимістами та вірять у краще майбутнє. Подробиць щодо стану здоров'я Марселя сім'я наразі не розкриває, але висловлює впевненість у тому, що все налагодиться.

«Жага до життя – назва однієї з найулюбленіших книжок. Він (Тімур - прим. ред.) правий, ми впораємося! Сьогодні (28 вересня - прим. ред.) ми пройшли нашу другу операцію з Марселем. Вона виявилася не зовсім успішною. Але з нами був найкращий лікар в країні з цього напрямку. Тому, впевнені, що вийшло якнайкраще», — розповіла Інна Мірошниченко.

Крім того, Інна й Тімур наголосили, що не варто боятися усиновлювати дітей, адже саме любов та віра батьків допомагає дітям протистояти викликам.

«І зараз ми хочемо надихнути тих, хто боїться усиновлення через діагнози й ризики. Тіло, яке не має тепла та обіймів, не здатне протистояти викликам. Але справжні дива стаються там, де ви дозволяєте любові взяти все у свої руки. Відрізнятися від норми нормально. Ненормально не пускати в серце справжні почуття», — зазначили вони.

Інна Мірошниченко

Тімур Мірошниченко про сина Марселя

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Якщо є мотивація, вибивайте всі двері»: Інна і Тімур Мірошниченко дали поради батькам, які хочуть усиновити дитину та розповіли про труднощі, з якими зіткнулися

 

Новини по темі