У яких серіалах знімалися ведучі "1+1 Україна"

Українські серіали, де знімались ведучі 1+1 Україна

Перелік українських серіалів, в яких знімались ведучі "1+1 Україна".

Поділитися:

Ведучі "1+1 Україна" упродовж багатьох років вражають глядачів своєю багатогранністю. Вони не тільки експертно ведуть свої програми, а й демонструють акторський талант на знімальних майданчиках українських серіалів.

Тімур Мірошниченко - "Коло омани"

Ведучий “ЖВЛ Представляє” Тімур Мірошниченко долучився до зйомок серіалу “Коло омани”. Нова стрічка розкаже історію жінки, яка прагне відновити правду та відчайдушно протистоїть складним життєвим обставинам задля того, щоб повернути власну доньку.  У серіалі Тімур зіграв самого себе - відомого телеведучого, який став гостем авторської програми головного героя стрічки Стаса Гончарука (у виконанні актора Сергія Стрельникова).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моя акторська історія ще не розкрита повністю”: Тімур Мірошниченко розповів про зйомки у серіалі “Коло омани” на “1+1 Україна”

Премʼєра детективної мелодрами відбудеться 27 листопада о 20:30 на “1+1 Україна”.

Тімур Мірошниченко

Тімур Мірошниченко

Наталія Островська - "Жіночий лікар. Нове життя"

Ведуча ТСН і Єдиного марафону Наталя Островська цього року дебютувала у серіалі «Жіночий лікар. Нове життя». Там вона зіграла епізодичну роль вагітної пацієнтки, що прийшла на УЗД. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Островська розповіла про зйомки у серіалі «Жіночий лікар. Нове життя» та власний ютуб-проєкт «Вагітна в ТСН» в ефірі «Сніданку з 1+1»

Дивіться нові серії “Жіночого лікаря.Нове життя” з понеділка по четвер о 20:30 на 1+1 Україна. 

Наталія Островська

Наталія Островська

Олександр Попов - "Польовий шпиталь"

Ведучий «Сніданок. Вихідний» та актор Олександр Попов зіграв у серіалі "Польовий шпиталь" одну з головних ролей – пластичного хірурга. Героя Олександра Попова звати Джеремі. Він з італійсько-української сім’ї, яка емігрувала свого часу в Маямі.  Серіал «Польовий шпиталь» - медична драма про роботу шпиталю у маленькому українському містечку на кордоні з Польщею під час війни. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий виклик: ведучий «Сніданок.Вихідний» Олександр Попов став пластичним хірургом

Премʼєра серіалу “Польовий шпиталь” відбудеться вже цієї осені на телеканалі «1+1 Україна».

Олександр Попов

Олександр Попов

Руслан Сенічкін -  "Слов'яни"

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін зіграв епізодичну роль у історичній драмі "Слов’яни". Це історична драма з елементами фентезі ", у якій розказують про життя слов'ян на межі VI-VII століть. Сенічкін зіграв одного з воїнів-антагоністів, кочівника – нащадка турецьких аварів. Герой Руслана на ім’я Скагол протистоїть головному герою в напруженій бойовій сцені. 

Руслан Сенічкін

Руслан Сенічкін

Юрій Горбунов - "Перші дні"

«Перші дні»  - український драматичний серіал-антологія 2023 року. Мінісеріал-антологія складається із шести 30-хвилинних епізодів, кожен з яких розповідає окрему історію людей, що з різних причин залишилися у Києві попри небезпеку під час повномасштабного російського вторгнення в Україну. Кожен епізод «Перших днів» – це художній мініфільм, натхненний справжніми подіями, а деякі персонажі мають прототипів у реальному житті. Ведучий "1+1 Україна"  Юрій Горбунов зіграв сам себе у серіалі - телеведучого, котрий брав інтерв'ю у головного героя 6-го епізоду серіалу.

Юрій Горбунов

Новини по темі