У "Голосі країни" заспіває правнучка Богдана Хмельницького

У "Голосі країни" заспіває правнучка Богдана Хмельницького

Цієї неділі у вокальному шоу "Голос країни" зіркові тренери продовжать битву за найкращі голоси "наосліп"

Поділитися:

Цієї неділі у вокальному шоу "Голос країни" зіркові тренери продовжать битву за найкращі голоси "наосліп".

Протистояння між Потапом та Святославом Вакарчуком дедалі посилюється. Тіна Кароль найобережніша у виборі, проте у потрібний момент пускає в хід свої жіночі хитрощі. Олександр Пономарьов не зраджує обраної стратегії, і чуття краси його не підводить: "Усі красиві дівчата мають бути в моїй команді", - заявляє головний холостяк проекту.

Випробувати  долю на головній сцені країни прийде Анна Захарська з Херсонщини – нащадок двох легендарних гетьманських родів,  Богдана Хмельницького та  Павла Тетері.

"Гетьман Павло Тетеря оженився на дочці Богдана Хмельницького. Він мій прапрадід по батьковій лінії у десятому коліні. Так доля об'єднала два величні роди. Я пишаюся тим, що є потомком таких історичних постатей", - розповіла Анна.

Чи відчують тренери силу голосу гетьманського роду та чи повернуться до Ані, яка теж мріє залишити свій слід в історії, побачимо вже цієї неділі о 21:00 на каналі "1+1".

Тим часом конкуренція у проекті з кожним ефіром стає все вищою, а місць у зіркових командах все менше. Неабияк тренерів здивує співачка-рекордсменка України, яка відтворює голосом найвищу ноту у свистковому регістрі, та хлопець, якого Вакарчук порівняє з Юрієм Гагаріним.

Проте учасники вражатимуть не тільки унікальними голосами, але й непростими  життєвими історіями. Так, у цьому випуску за місця у командах зіркових наставників змагатимуться: молодий батько трьох дітей з Донецька, який мріє почати нове життя в Києві, дівчина, котра співає у стриптиз-клубі, щоб оплатити своє навчання,  юна красуня, яка втекла з дому в іншу країну заради мрії про велику сцену, пластичний хірург, який здивує всіх тренерів своєю щирістю, та дівчина у формі – як виявиться, прапорщик міліції.

Новини по темі