У Львівській лікарні Святого Миколая офіційно відкрили Школу Супергероїв

У Львівській лікарні Святого Миколая, де є кураторкою Наталія Мосейчук, відкрили Школу Супергероїв - фото

Офіційне відкриття відбулося у день народження кураторки Школи – телеведучої Наталії Мосейчук.

Поділитися:

У Львівській лікарні Святого Миколая відбулося офіційне відкриття Школи Супергероїв. Це два класи – для учнів молодшої і старшої шкіл та бібліотека. Новий ремонт, парти, стільці, інтерактивні дошки, книжки, приладдя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук зробить «Вибір серцем» у власній номінації на Global Teacher Prize Ukraine

наталія мосейчук 1+1

Символічно офіційне відкриття відбулося у день народження кураторки Школи – телеведучої Наталії Мосейчук. Наталія увімкнулася онлайн, щоб привітати малечу, батьків і вчителів, а напередодні вона приїжджала, щоб провести урок для дітей.

наталія мосейчук 1+1   

Маленькі пацієнти можуть місяцями і навіть роками жити в палатах — і це їхній шанс на освіту. Від початку повномасштабної війни у ВП «Лікарня Святого Миколая» приймають поранених дітей з усієї країни. 

наталія мосейчук 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На “1+1 Україна” відбудеться премʼєра нового проєкту “Мосейчук+”

У медзакладі 28 відділень, малечу сюди привозять евакуаційними потягами, каретами швидких, з тяжкими травмами – уламкові, мінно-вибухові, вогнепальні поранення, обширні опіки, ампутації. Для батьків тут безкоштовно все, адже проєкт забезпечується державою. Від 14 лютого 2023 року школа працювала у тестовому режимі, і з того часу провели уже 1600 уроків для понад 400 дітей. 19 вчителів і психологи допомагають діткам отримувати нові знання і враження. Тут немає нудних уроків, а є круті зустрічі, майстер-класи, інтерактиви. Інтерактивні дошки та гаджети спрощують навчальний процес.

наталія мосейчук 1+1

наталія мосейчук 1+1

Новини по темі