У мережі обговорюють роман Бреда Пітта і Шарліз Терон: Цікаві подробиці

Бред Пітт закрутив роман з Шарліз Терон
Фото: GQ

Екс-чоловік Анджеліни Джолі не приховує нових стосунків.

Поділитися:

Процес розлучення голлівудських акторів Бреда Пітта і Анджеліни Джолі добігає кінця, але серце зіркового секс-символа вже зайняте. Як повідомляє британське видання The Sun, Шарліз Терон з Бредом Піттом були разом помічені на кінопоказі стрічки «Якщо Біл-стріт могла б заговорити». Актори тепло обіймалися, а після перегляду фільму вирушили вдвох у бар неподалік.

GettyImages

Джерело також повідомляє, що зустрічаються Шарліз Терон і Бред Пітт з Різдва, а познайомив їх колишній акторки Шон Пенн. Тривалий час Шарліз і Бред товаришували, проте за останній місяць їх стосунки більше нагадують романтичні, аніж дружні. Прихильники в мережі переконані, що найближчим часом зіркова пара офіційно повідомить про те, що вони разом. 

Цікаво, що колишня дружина голлівудського актора, Анджеліна Джолі, та його нова пасія Шарліз Терон неодноразово конкурували через ролі в кіно. Востаннє їх відносини помітно загострилися через стрічку «Дружина Франкенштейна». Владнати суперечку так і не вдалося, тому зйомки фільму відклали на невизначений термін.

Новини по темі