У мережі обговорюють весілля Сальми Гаєк

51-річна акторка знову вийшла заміж.

Поділитися:

Через 9 років після весілля зі своїм чоловіком, французьким бізнесменом Франсуа Анрі-Піно 51-річна акторка Сальма Гаєк знову відповіла на його пропозицію "так". Франсуа та Сальма вирішили зіграти повторне весілля у гавайському стилі. Світлинами зі святкової події зірка поділилась на своїй сторінці в Інстаграм. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єва Лонгорія зворушує світлинами з крихітним сином

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Сальма Гаєк із чоловіком знову обмінялися весільними клятвами і отримали сертифікат про шлюб. Така подія була несподіваною для самої акторки:

Літо добігає кінця, і найкращим його моментом був той день, коли мій чоловік здивував мене оновленням клятви. Це зовсім не те, що я одягла б на весілля, але мені сказали, що на мене чекає спа, - прокоментувала фото зірка. 

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Весільна церемонія пройшла на пляжі, а всі гості були одягнуті у кежуал-стилі. Сальма Гаєк знову вийшла заміж у яскраво-рожевій літній сукні, а Франсуа одягнув білу футболку та спортивні брюки. Голови та шиї молодят прикрасили святкові квіти. 

Сальма та Франсуа вирішили зберегти ще одну з весільних традицій - наречена кидала букет незаміжнім подругам, серед яких була й донька подружжя, 10-річна Валентина Палома. 

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яблуко від яблуні: Різ Візерспун показала свою милу маму (фото)

Новини по темі