Весільна сукня Меган Маркл стала музейним експонатом

Весільна сукня Меган Маркл стане музейним експонатом
gettyimages.com

Тепер кожен може побачити розкішну сукню герцогині.

Поділитися:

Весілля Британського принца Гаррі та його нареченої Меган Маркл, яке відбулося 19 травня, стало однією із найголовніших подій цього року. За весільною церемонією герцога та герцогині Сассекських спостерігали шанувальники з усіх куточків планети. Кенсінгтонський палац повідомляє, що вже у жовтні розкішна сукня Меган Маркл з білого атласу, створена дизайнером модного будинку Givenchy, буде представленою на загальний огляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У принца Гаррі та Меган Маркл з'явився новий член сім'ї

Виставка носитиме назву «Королівське весілля: Герцог і Герцогиня Сассекські» і відбуватиметься з 26 жовтня до 6 січня в Віндзорському замку і з 13 червня до 6 жовтня 2019 року в Холірудському палаці в Единбурзі. 

Фото: gettyimages.com

Окрім сукні на виставці вперше буде представлена тіара королеви Мері, яку Єлизавета ІІ дозволила Меган одягнути на урочистій церемонії. Крім того, глядачі зможуть оцінити красу фати Меган Маркл із символічною вишивкою - квітами, що представляють всі 53 країни Співдружності націй та що символізують Кенсінгтонський палац і штат Каліфорнія - місця, де народилися молодята. 

Фото: facebook.com/TheBritishMonarchy 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл та принц Гаррі погостювали у Джорджа Клуні

Новини по темі