У новому серіалі про козаків можуть з'явитися Роналду, Бекхем і Фергюсон

Мультфільм про Козаків на 1+1

Мультсеріал про легендарних персонажів глядачі побачать напередодні Чемпіонату Європи з футболу

Поділитися:

Уже скоро в ефірі каналу «1+1» відбудеться прем'єра анімаційного проекту «Козаки. Футбол» - нового мультсеріалу про легендарних персонажів.

46 років потому козаки Око, Грай і Тур знову зіграють у футбол. За сюжетом мультфільму, головні герої вирушать у подорож Європою. Кожна серія буде присвячена їхнім пригодам у новій країні.

Один з авторів ідеї - народний художник України Едуард Кирич - показав перші скетчі нового мультсеріалу і розповів:

У пошуках натхнення при створенні мультфільму ми зверталися до асоціацій, які викликає та чи інша країна. Це і культура, і національна кухня, і музика, і пам'ятки архітектури, і, звичайно, люди, які в цій країні живуть. Я все життя збираю вирізки з газет і журналів, фото вулиць, національних костюмів, дрібних деталей і елементів, властивих кожній країні - адже саме в деталях головний сенс, деталі стають характером малюнка. Оскільки наші персонажі в новому проекті гратимуть у футбол, ми не могли обійти стороною особистостей, які є не тільки візитною карткою своєї країни, а й спортивного світу в цілому.

Так, у мультсеріалі «Козаки. Футбол» можуть з'явитися анімовані персонажі, зокрема, знаменитий португальський нападаючий Кріштіану Роналду, капітан збірної Хорватії і українського ФК «Шахтар» Даріо Срна, відомий англійський півзахисник Девід Бекхем, жива легенда Зінедін Зідан, а також шотландський футболіст і тренер сер Алекс Фергюсон.

Зазначимо, новий мультсеріал про легендарних персонажів глядачі каналу «1+1» побачать напередодні Чемпіонату Європи з футболу.

Нагадаємо, восени 2015 року медіа група «1+1 медіа», онлайн-кінотеатр «MEGOGO» і студія анімації «Baraban» приступили до виробництва анімаційного проекту «Козаки. Футбол». Телеканал «1+1» придбав ексклюзивні права на телепоказ 26 епізодів мультсеріалу. У свою чергу, онлайн-кінотеатр «MEGOGO» володіє ексклюзивними інтернет-правами. Авторами ідеї серіалу є Едуард Кирич, народний художник України і творець образів козаків, а також генеральний продюсер студії анімації «Baraban» Едуард Ахрамович.

Новини по темі