У ток-шоу "Право на владу" візьмуть участь Луценко, Садовий, Парубій та Левченко

У ток-шоу "Право на владу" візьмуть участь Луценко, Садовий, Парубій та Левченко

Сьогодні, 18 вересня, у прямому ефірі "1+1" дивіться другий випуск політичного ток-шоу

Поділитися:

Сьогодні, 18 вересня, у прямому ефірі "1+1" дивіться другий випуск політичного ток-шоу "Право на владу". Його учасниками стануть політики Юрій Луценко, Андрій Садовий, Андрій Парубій та Микола Левченко. Перед глядачами, експертами, опонентами та журналістами вони будуть відповідати на незручні запитання, аби довести, що дійсно мають право на владу. Початок ефіру - о 22:30

Ток-шоу "Право на владу" перевіряє політиків за кількома аспектами: чи вірять їм глядачі, чи поділяють їхню позицію експерти, чи погодяться з ними опоненти та чи не піймають їх на брехні журналісти. Експертами цього ефіру стануть політтехнолог Тарас Березовець, військовий експерт, голова Союзу учасників миротворчих операцій Сергій Грабський, редактор "ТСН. Тиждень" Роберт Опаленик, головний редактор журналу "Новое время" Віталій Сич.

Нагадаємо, учасниками кожного випуску "Права на владу" є четверо політиків. За правилами проекту, вони не знають, хто є ведучим ток-шоу, і чують лише його неупереджений голос за кадром. Таким чином вони не мають змоги впливати на ведучого. 

Політик отримає "право на владу" лише за умови, що буде переконливим для опонентів, експертів і глядачів та пройде журналістську перевірку на правдивість.

В ефірі "1+1" "Право на владу" виходить щочетверга о 22:30.

Офіційний сайт проекту: http://pravonavladu.tsn.ua/