У Туреччині відбулись концерти гурту The HARDKISS у рамках благодійного проєкту Save Childhood

У Туреччині відбулись концерти гурту The HARDKISS у рамках благодійного проєкту Save Childhood (фото)

Метою концертів було привернення уваги до проєкту Childhood Without War і збір коштів на евакуацію дітей сиріт з небезпечних міст України до Туреччини.

Поділитися:

У Стамбулі та Анталії пройшли благодійні концерти Save Childhood за участі українського рок-гурту The HARDKISS. Метою концертів було привернення уваги до проєкту Childhood Without War і збір коштів на евакуацію дітей сиріт з небезпечних міст України до Туреччини, де їх забезпечують комфортним перебуванням та навчанням.

юлія саніна

Перший концерт відбувся 27 жовтня в Анталії. На ньому, у тому числі, були присутні близько 400 дітей з проєкту Childhood Without War. Під час виконання пісні “Вільна”, Юлія Саніна (фронтвумен гурту The Hardkiss), запросила дівчину Ганну на сцену, яка стояла у перших рядах з плакатом “мрію заспівати з вами”. У фіналі концерту вже традиційно звучав український гімн у виконанні Юлі, який в унісон співав увесь зал.

юлія саніна

юлія саніна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЯк жити у майбутньому Україні з деокупованими Сходом та Півднем: порада від психотерапевта Олега Чабана

Наступного дня гурт зустрівся з дітьми у готелі Анталії, де діти проживають та навчаються. Разом з артистом діти грали та співали на гітарі, змогли вільно спілкуватися, взяти автограф та зробити фото. Зустріч з артистом – важлива частина проєкту, адже це заряджає дітей натхненням навчитись чогось нового. 

"Дуже рада була відвідати табір Childhood Without War. Мені багато розповідали про цей проєкт, але побачитися з дітьми особисто – це зовсім інші емоції. Велика вдячність усім організаторам, вихователям, вчителям, волонтерам, які роблять все можливе, аби діти не втрачали дитинство в такий важкий період. Очі щасливі, зацікавлені, думки світлі, – такі наші дітки", – розповідає Юлія Саніна.

юлія саніна

Більшість відвідувачів концертів – українці, які прийшли з прапорами, плакатами та іншою українською символікою. За рахунок продажу квитків вдалося зібрати 1 400 000 гривень, які будуть передані на рахунки проєкту Childhood Without War за вирахуванням комісії квиткових операторів та податків.

"Сьогодні ми маємо голосно говорити про те, що українська нація варта майбутнього. Save generation U – те, що ми доносимо світу останні півроку, захищаючи наших дітей. Такі концерти роблять наш голос потужнішим і об'єднують сили українців для  того аби ми вистояли і були почутими. Ми вдячні всім, хто купив квитки і прийшов на концерти, бо для проєкту Childhood without war – це можливість бути впевненими, що проєкт матиме змогу забезпечувати українських дітей всім необхідним і надалі. Також вдячні нашим партнерам: українському музичному фестивалю Atlas, що підтримали нас у цій місії; та гурту The HARDKISS за прояв своєї позиції і готовність поділитися теплом з дітьми", – коментують у Childhood Without War. 

юлія саніна

юлія саніна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Спортивний фронт»: олімпійський чемпіон Олег Верняєв закликає до довічної дискваліфікації росіян і білорусів, що підтримують війну

Проєкт підтримали Посольство України в Туреччині і Генеральне Консульство України в Стамбулі. 

юлія саніна

Новини по темі