Учасниця Голосу. Діти випустила нову пісню, яка стала пророчою

Перм'єра - Вероніка Коваленко презентувала новий трек - слухати.

Вероніка Коваленко презентувала важливий для неї трек.

Поділитися:

Юна артистка та учасниця проекту Голос. Діти випустила нову пісню «Ілюзія», слова та музику до якої написала сама. Співачка поділилася, що під час створення музичного твору, відбувалися дивні містичні події.

Пісня народилася опівночі. «Мене образив друг, якиму я довіряла. Я розраховувала, що ми реалізуємо наші домовленості. Він їх зруйнував, і на душі шкребли кішки. Я не могла ні на що переключитися, і сіла за фортепіано, щоб заспокоїтися. Раптом пішли куплети і бридж, незважаючи на те, що написання пісень – процес довготривалий», – ділиться артистка, додавши, що вклала в свою пісню ідею, що ми вищі за тих, хто намагається нас образити, а кривдники самі падають в наших очах.

Коваленко згадує, що коли пісню віддали в роботу, почали відбуватися дивні речі: хлопець, який її образив, спеціально приїхав, щоб попросити вибачення. У новій пісні була передбачена вся ця історія, і Вероніка вже знала, чим вона закінчиться: вона його не пробачить.

Щоб прийшло нове, потрібно звільнятися від старого.

Пішов – не повертайся і не озирайся. Пісня Ілюзія – це моя особиста магія. Я сама не зрозуміла, як її створила. Напевно, музика – це якийсь вид чаклунства. Сьогодні я відкриваю її для своїх слухачів, щоб співати, слухати, страждати, щоб звільнилося місце для нового. Воно обов'язково приходить».

Новини по темі