Учасник Голосу країни отримав серйозне поранення на фронті

Учасник Голосу країни Давид Маскіса отримав серйозне поранення на передовій - фото

Учасник Голосу країни Давид Маскіса отримав серйозне поранення на передовій

Поділитися:

Учасник 12 сезону Голосу країни музикант Давид Маскіса, який був у команді Наді Дорофєєвої, отримав поранення на фронті.

Про це повідомив його колега, музикант Євген Пугачов на своїй сторінці в Instagram. Він розповів, що Давид отримав осколкове поранення у спину і після госпіталізації у нього почалися ускладнення. Український захисник потребує серйозної операції.

«Під час несення служби Давид отримав осколкове поранення в спину, яке згодом дало сильне ускладнення. Наразі, Давид пройшов перший етап екстренної стабілізації свого стану, ускладнено пересувається та готується до дороговартісної операції та подальшої реабілітації», - повідомив Пугачов.

Він також закликав долучитися до збору на лікування Маскіса.

Давид Маскіса

Давид Маскіса – суперфіналіст 12 сезону Голосу країни. Після початку повномасштабної війни музикант вступив до лав ЗСУ. Він міг виїхати до Німеччини, адже жив там упродовж 8 років, але прийняв рішення захищати країну від російських окупантів.

Зазначимо, Давид Маскіса виконував пісню Старі фотографії на шоу Пісня мого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вже брав участь у них»: зірка серіалу Обіцянка Богу Юрій Феліпенко розповів про службу в батальйоні Ахіллес і бойові дії

Новини по темі