Українська реп-виконавиця аlyona аlyona потрапила на сторінки американського Vogue

Один з найпопулярніших модних глянців світу опублікував історію виховательки дитячого садочку.

Поділитися:

Навіть якщо ви не знаєте ні слова українською, вас обов'язково зачепить 27-річна українська реперка Альона Савраненко. Такими словами про аlyona аlyona, артистку з Баришівки, починається матеріал у наймоднішому глянці світу Vogue. Нещодавно виконавиця представила альбом «Пушка». 

Американців здивувати новими реперами непросто, та українська реперка вже набрала своїм прочитанням мільйони переглядів на YouTube. Тож, не дивно, що у такому статусному виданні з'явилася інформація про історію зірки. Вона у неї незвичайна. Альона встигла попрацювати касиром у супермаркеті, продавала косметику на базарі та була вихователькою у дитячому садочку. Реп був для неї лише хобі.

Одного разу батько подарував їй диск Eminem, і це перевернуло її світ. Дівчина зрозуміла - у звичайно поп-пісню неможливо вкласти глибокий сенс. Вона читає тексти не про наркотики чи гроші, а про буденні речі - про себе та про людей, які поруч. Головний меседж - приймати себе такою, яка ти є.

Колись вона й сама зіштовхнулася з неприйняттям, часто чула, що жінки повинні готувати борщ. Однак її позиція залишилася незмінною - хтось готує, хтось в'яже шкарпетки, а вона читає реп українською. Альона зізнається, що саме українською може сказати усі необхідні слова.

Нагадуємо, що нещодавно аlyona аlyona виступила на YUNA-2019 із піснею «Рибки»: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: YUNA-2019: MONATIK та Джамала стали Найкращими виконавцями року

Фото: vogue.com 
Автор фото: Віталій Мельников

Новини по темі