Про кохання та зраду: не пропустіть дві захопливі мелодрами на 1+1 Україна

Українські мелодрами про кохання: де та коли дивитися серіали Колишня та Катерина

На 1+1 Україна покажуть мелодрами про кохання: де та коли дивитися серіали Колишня та Катерина

Поділитися:

Шанувальники мелодрам, готуйтеся до нових емоцій та захопливих історій кохання! Цього тижня телеканал 1+1 Україна дарує можливість поринути у світ почуттів та переживань героїв серіалів Колишня та Катерина.

Пн-вт о 20:00 — Колишня

Відома на всю країну тренерка Регіна Лаврентьєва повертається зі своїми підопічними з юніорського чемпіонату. Її переповнюють два суперечливих почуття: радість за успіхи своїх доньок та тривога за долю однієї з них, Лани, яка отримала травму ноги на змаганнях. Однак справжнім ударом для Регіни стає відсутність на вокзалі коханого чоловіка та батька її дітей, відомого бізнесмена Юрія Лаврентьєва. Її світ руйнується, коли вона дізнається про зраду коханого.

Дивитися всі серії серіалу Колишня

Ср-чт о 20:00 — Катерина

4-серійна мелодрама Катерина — це сучасне переосмислення відомої поеми Тараса Шевченка. Дія в серіалі відбувається в мальовничому селі Шуляки на Черкащині, де в сім'ї консервативних педагогів підростає дочка Катерина. І село на натурні зйомки історичної картини приїжджає столична знімальна група. Катя без пам'яті закохується у відомого актора Олексія Красильникова, і, як покажуть події, це змінює не тільки її життя, але і життя всіх, хто оточує дівчину.

Дивитися всі серії серіалу Катерина

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які серіали подивитись, якщо сподобалась Обіцянка Богу: 3 захопливі драми

 

Новини по темі