Які серіали подивитись, якщо сподобалась "Обіцянка Богу": 3 захопливі драми

Обіцянка Богу
Обіцянка Богу та ще 3 українські серіали, які варто подивитись

"Обіцянка Богу" та ще 3 захопливі драми, які можна подивитися онлайн.

Поділитися:

Українські серіали вражають захопливими та цікавими історіями, від яких неможливо відірватися. Підготували добірку з найкращих мелодрам, які можна подивитися онлайн.

"Ціна втечі"

ціна втечі

У серіалі розповідається історія сироти Марти, яка більш за все мріє знайти своє щастя, затишок, рідних та головне – кохання. З дитинства Марта жила у прийомних батьків, а про свою біологічну родину нічого не знала. Її єдиною опорою і надією стала вчителька, яку Марта вважала своїм янголом-охоронцем. Коли проти волі Марти прийомні батьки вирішили видати її заміж за некоханого чоловіка, вона зважується на втечу. Цей сміливий крок стає для дівчини можливістю розпочати нове життя. Проте, вона ще не знає, що цей шлях наповнений неочікуваними подіями, труднощами та випробуваннями.

Головні ролі у серіалі "Ціна втечі" зіграли молода українська акторка Анна Іванова, Валерія Ходос, Віталій Салій, Олександр Третяченко.

Дивитися всі серії "Ціна втечі"

"Коло омани"

Коло омани

Детективна мелодрама "Коло омани" з Сергієм Стрельніковим та Катериною Варченко розповідає історію жінки, яка прагне відновити правду та відчайдушно протистоїть складним життєвим обставинам, щоб повернути власну доньку. Жертва домашнього насильства Ліна опиняється за ґратами за вбивство власного чоловіка. В тюрмі вона народжує доньку, яку забирає свекруха, аби помститися. Дитина дивом залишається живою і опиняється в сиротинці. Опинившись на волі, Ліна прагне повернути доньку, але понад усе боїться, що донька дізнається про її минуле. Незважаючи на важкі випробування, героїня сміливо долає життєві перепони та розплутує мереживо брехні, у яке потрапила.

Дивитися всі серії "Коло омани"

"Тільки живи"

тільки живи

Серіал "Тільки живи" занурює в історію хлопця, у якого війна забрала все, але допомогла знайти нове покликання, кохання та переглянути свої цінності. Молодий режисер Вітька мріяв зняти круте кіно та потрапити на червоні східники міжнародних фестивалів, але повномасштабне вторгнення зруйнувало його плани. Незадовго до подій він закохується в активістку Олексу. Дівчина вирушає на фронт. Заради її пошуків Вітька починає займається волонтерством, а згодом опиняється у складі загону українського командира Чумака. Опанувавши нові навички, він стає учасником операції, яка розставляє крапки над і в давньому протистоянні українського та російського офіцерів. 

Головні ролі зіграли зіграли Максим Самчик та акторка театру та кіно Дарія Творонович, зірка "Спіймати Кайдаша" Григорій  Бакланов, народна артистка України Наталія Сумська та народний артист України Олександр Форманчук. Також у зйомках воєнних сценах брали участь професійні військові. На знімальному майданчику працювали військові консультанти, серед яких інструктор з Азову.

Дивитися всі серії "Тільки живи"

"Обіцянка Богу"

Обіцянка Богу

Драма "Обіцянка Богу", головні ролі у якій зіграли Валерія Ходос, Сергій Радченко, Юрій Феліпенко та Світлана Гордієнко, розповідає історію подолання одного з найскладніших випробувань для матері — важкої хвороби дитини. Успішна телеведуча Стася вагітною дізнається, що коханий зрадив їй з найкращою подругою. Героїня вирішує не розповідати про дитину майбутньому батькові. Минає час, Стася щаслива в новому шлюбі, але за кілька років їй доведеться зустрітись із колишнім та розкрити таємницю. У сина Стасі діагностують страшну хворобу, потрібен донор. Ні Стася, ні батько дитини не можуть ним стати. Врятувати хлопчика може пуповинна кров рідного брата чи сестри. Для цього біологічним батькам потрібно народити ще одну спільну дитину. Так розпочинається історія боротьби за життя маленького хлопчика, яка змусить всіх героїв переосмислити життєві цінності.

Дивитися всі серії "Обіцянка Богу"

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому варто подивитися серіал "Випадкових зустрічей не буває".

Новини по темі