«Трішки доторкнувся до великого»: Олександр Рудинський знявся в серіалі Netflix

Український актор Олександр Рудинський знявся у серіалі Netflix у ролі одноокого бандита: фото
sasha_rudinskiy/Instagram

Український актор Олександр Рудинський знявся у серіалі Netflix у ролі одноокого бандита

Поділитися:

Український актор, зірка серіалу Перші дні Олександр Рудинський знявся у серіалі Netflix за мотивами збірки новел Джованні Боккаччо під назвою Декамерон.

Рудинський виконав у серіалі роль Безокого бандита (Eyeless Bandit). Його можна побачити у трьох епізодах серіалу.

Актор повідомив про це на своїй сторінці в Instagram, де опублікував серію знімків зі зйомок серіалу, а також розповів про свого персонажа:

«Eyeless Bandit - ще один з моїх братів. Любить гроші і дівчат. Але вони його ні. Трішки доторкнувся до великого», - написав Рудинський.

Зйомки відбувалися в Італії, у студії Cinecittà у Римі. Рудинський розповів, що над деякими сценами працювали по декілька днів, що нетипово для українського виробництва серіалів.

«Я думаю, кожен актор хотів би взяти участь в оригінальному серіалі чи фільмі від Netflix. Згадую, як мені скинули перші спроби. Я робив грим, використовував спеціальну лінзу, бо мій персонаж без ока. Розумів, що треба вразити своїм підходом», - зізнався він.

Зазначимо, Декамерон – восьмисерійний комедійний мінісеріал. Він вийшов 25 липня на Netflix.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найкращий метод – це закохувати в мову і допомагати з цим", — Олександр Рудинський про перехід на українську мову, новий фільм "Лишайся онлайн" та улюблений контент

Новини по темі