Улюблене кіно щодня на ТЕТ: «Полісмен з Беверлі-Хіллз», «Як позбутися хлопця за 10 днів», «Подружки нареченої» на ТЕТ

Програма ТЕТ: що дивитися на телеканалі цього тижня

ТЕТ підготував найкращі фільми на кожен день.

Поділитися:

ТЕТ подарує гарний настрій і підтримає бойовий дух попри обставини та перепони. Тримаймося — переможемо!

Цього тижня (28 листопада — 4 грудня) на телеканалі ТЕТ глядачі побачать найкраще кіно — щодня ТЕТ показує щось цікаве: «Як позбутися хлопця за 10 днів», «Кохання та інші негаразди», «Полісмен з Беверлі-Хіллз», «Подружки нареченої», «Полісмен з Беверлі-Хіллз — 2», «Полісмен з Беверлі-Хіллз — 3», «Рятувальники Малібу», «Бамблбі», «Диявол носить Прада», «Твої, мої і наші».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим»: головний мандрівник країни показав тимчасово окуповані локації Херсонщини, куди кожний українець мріє поїхати після перемоги

Диявол носить Прада

Бамблбі

А ще в ефірі телеканалу дивіться найцікавіші шоу: відоме інфотейнмент шоу «Життя відомих людей» (об 11:00), про життя знаменитостей і народних героїв, популярне релокейт реаліті-шоу «Любий, ми переїжджаємо» (о 12:00) і тревел-шоу «Світ навиворіт» (о 17:00) з головним мандрівником країни Дмитром Комаровим. А також серіали: «Усі жінки — відьми» (о 13:00), про пригоди відьом у боротьбі зі злими силами, та «Одного разу під Полтавою» (о 15:00), про неймовірне життя Юрчика та Яринки.

У пʼятницю о 18:00 сміємося на заздрість ворогові з новим сезоном шоу «Ліга сміху». Та о 22:30 — з сатирично-патріотичною комедією «Бункер» виробництва Студії «Квартал 95» про злочини фашистів сьогодення, адже в такі тяжкі часи надважливо підтримувати бойовий настрій і гумор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Додали дещо новеньке»: пʼятниця з новим сезоном «Ліги Сміху» та новими серіями «Бункера» на ТЕТ

Ліга Сміху

Прокидайтеся щоранку з шоу «Сніданок з 1+1», у будні о 7:00 та на вихідних о 8:00.

Стежте за соцмережами ТЕТ, аби бути в курсі всіх подій і новинок.

Новини по темі