United Media: 1+1 media висвітлює війну РФ проти України для іноземних ЗМІ

United Media: 1+1 media висвітлює війну РФ проти України для іноземних ЗМІ

Для того, аби іноземні колеги могли оперативно отримувати найважливішу інформацію про війну англійською мовою, 1+1 media створила спеціальну базу

Поділитися:

Група 1+1 media активно працює над знищенням фейків у міжнародному медіапросторі, а також взаємодіє з іноземними журналістами, аби масово спростовувати російську брехню, доносити до людей з усього світу найважливішу інформацію та фіксувати злочини РФ на території України.


Для того, аби іноземні колеги могли оперативно отримувати найважливішу інформацію про війну англійською мовою, 1+1 media створила спеціальну базу з відеороликами, протитрованими англійською, а також ключовими пресрелізами, що стосуються медіаспільноти та її реакції на ті чи інші дії РФ.
 

«Від наших закордонних колег є великий запит на відео та текстові матеріали, а також оперативну інформацію щодо війни РФ в Україні. Ми щоденно відправляємо десятки матеріалів та реагуємо на запити, проте розуміємо, що є сотні журналістів та експертів, які не знають, куди стукатися за об’єктивними даними. Ми будемо їх надавати у відкритому доступі та просимо всіх передавати цю інформацію знайомим за кордоном. Нам потрібен максимальний розголос!», – коментують у медіагрупі.  

Щоб отримати доступ до бази, просимо журналістів верифікуватися, написавши листа на prgroup@1plus1.tv.

Нагадуємо, на сайті ТСН.ua створено розділ «Матеріали для Гааги», де консолідовано публікується вся інформація про воєнні події на території України. У медіагрупі закликають людей, які стали свідками злочинів російських військових, надсилати всю інформацію та фото чи відеофайли на адресу for.thehague@gmail.com. Після перевірки на достовірність ми публікуватимемо матеріали в розділі.

Також інформаційне агентство УНІАН, що входить до складу групи 1+1 media та має найбільшу оперативну фотослужбу новин в Україні, відкриває свій фотобанк для усіх ЗМІ, інфлюенсерів та міжнародних агенцій. Так, кожен охочий для висвітлення своїх матеріалів в медіа може безкоштовно скористатися усіма світлинами, що стосуються спротиву України російській агресії.

26 лютого група 1+1 media ініціювала вимкнення російських новинних ТВ-каналів на міжнародному ринку, відправивши відповідного відкритого листа ключовим телевізійним та OTT-провайдерам. Першими відгукнулися провайдери з Польщі, Австралії, Словаччини, Чехії, Канади та країн Балтії, які з 26 лютого почали вимикати пропагандистські канали у своїй мережі. Натомість на їхніх частотах мовитиме марафон «Єдині новини» – консолідований ефір українських телеканалів, де чесно розповідається про війну та агресію РФ.

Також 1+1 media запустила digital-флешмоб, покликаний стимулювати користувачів соціальних мереж відмовлятися від медіаконтенту, що генерується РФ. Людей закликають робити публікації в соціальних мережах Instagram, Facebook, Twitter, TikTok тощо з хештегом #TurnOffRussia та розповідати про військову агресію Росії і необхідність світової спільноти «вимкнути» російську агресію, щоб зберегти Україну.

Новини по темі