Юрій Ткач святкує День народження: перевтілення та пародії від улюбленця публіки (відео)

Юрій Ткач святкує День Народження: найкращі пародії коміка

Сьогодні Юрію Ткачу виповнюється 38: згадуємо найкращі пародії телеактора на шоу "Маскарад".

Поділитися:

Сьогодні, 9 листопада, Юрій Ткач святкує День народження: телеактору та коміку виповнюється 38. В другому сезоні шоу "Маскарад" він був лідером однієї з команд мисливців та, разом з Машею Єфросиніною та Юлією Саніною, отримали кубок переможців! Згадаймо найкращі пародії зірки з цього проєкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Ткач про "Маскарад": "Сьогодні у шоу буде невеличкий конфлікт"

1. Ліпсінк батл Юрій Ткач vs. Дантес – пародія на Ірину Білик

В ефірі шоу "Твій день" Юрій відмітив: пародіювати жінок йому подобається більше, аніж чоловіків. І це помітно, адже з відривом у 4% він виграв цей ліпсінк! Образ Ірини Білик вважає найкрутішим за усе шоу:

Найкрутіший образ – Ірина Білик в першому ефірі, Іра не дуже багато робить рухів, але вона то робить так, що прям неймовірно.

2. Ліпсінк батл Ірина Білик vs. Юрій Ткач – пародія на Мадонну

Навіть у пародії на американську співачку Мадонну, де комік змагався з жінкою, Юрій переміг в Ірини з відривом у 20%! В "Твоєму дні" Ткач зізнався: та Мадонна, яка у нього вийшла, схожа на його тітку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яке сьогодні свято – 9 листопада: Нестор Літописець, Зарікання на Параскеву (що не можна робити)

3. Ліпсінк батл Ірина Білик vs. Юрій Ткач – пародія на Володимира Дантеса

Ще одна блискуча перемога! У батлі з Іриною Білик на кращу пародію Володимира Дантеса Юрій Ткач пішов вперед на 6%! У своєму Інстаграмі комік додає: "Дантесом бути важко".

4. Ліпсінк батл команда Юрія Ткача vs. команда Ігоря Ласточкіна – пародія на Spice Girls

У фінальному випуску шоу в ліпсінк батлі змагалися не по одній людині з команди, а всім мисливським гуртом, де команда телеактора знову ж отримала перемогу з відривом у 22%! Юрій відмінно справився з роллю Емми Бантон. Його команда стала переможцями другого сезону! Ткач прокоментував:

Дуже хочу ще раз виразити слова вдячності моїм найчарівнішим подруженькам, без яких, нічого б не вийшло, Маша Єфросиніна та Юлія Саніна!!! Безмежно люблю і сильно обіймаю! І хочу розцілували всю величезну команду талантів, яка працювала над шоу. А також передаю частинку перемоги нашим друзям з команди Ласточкіна.))) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День української писемності та мови: перевірте, як добре ви знаєте українські слова (тест)

На завершення додамо відео грандіозного повернення Юрія Ткача на танцмайданчик "Танців з зірками": цього сезону, у вечір кіно, Юрій вийшов на паркет та станцював з Ілоною Гвоздьовою в стилі мультфільму "Нікчемний Я". Вони разом брали участь в проєкті у 2017 році. Дивіться, як це було: