В Києві презентували важливий благодійний проєкт «Оберіг України», до якого доєдналися ведучі 1+1 media

В Києві презентували важливий благодійний проєкт Оберіг України, до якого доєдналися ведучі 1+1 media

Відбулася презентація благодійного проєкту «Оберіг України» Олега Верняєва, до якого також доєдналися ведучі групи 1+1 media. 

Поділитися:

17 серпня в столичному ТРЦ Gulliver відбулася презентація благодійного проєкту «Оберіг України» Олега Верняєва, олімпійського чемпіона та чемпіону світу зі спортивної гімнастики, до якого також доєдналися ведучі групи 1+1 media. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Дня Незалежності “1+1 Україна” покаже українську класику на сучасний лад з Богданом Бенюком в головній ролі

На презентації були представлені перші браслети безпосередньо із серця Донеччини. Кожен такий оберіг містить до 5 грамів вугілля, здобутого горняками на глибині понад 1 000 метрів на вугільних шахтах Донецької області. 

До того ж відбулося відкриття фотовиставки з тематичними портретами українських зірок. Серед яких — ведучий «Сніданку з 1+1» на телеканалі 1+1 Україна Єгор Гордєєв, ведучий «Ближче до зірок» на телеканалі ТЕТ Нікіта Добринін, а також ведучий «Загубленого світу» на телеканалі 2+2 та військовослужбовець ЗСУ Геннадій Попенко.

100% коштів від продажу оберегів підуть на придбання будинків, розташованих на Київщині, для тимчасово переселених мешканців Донецької та Луганської областей, які втратили свої домівки.

Телеведучий Нікіта Добринін особисто завітав на відкриття виставки та звернувся до всіх із важливими меседжами:

«Я вишукую нові можливості, де можу бути максимально корисним. Тому із радістю погодився на участь в проєкті, який несе ціннісну місію та, вірю, матиме успіх. «Оберіг України» — це про допомогу тим людям, які втратили домівки. Це про цілі сім’ї та нескореність українців, які об’єднані. Тож ми повинні жити далі й рухатися до Перемоги. Під час знімання я відчув, що фотографію можна зробити саме із сином, адже це дуже символічно, бо підтримка потрібна і дітям, і дорослим — всім українцям». 

Добринін 1+1

Сам амбасадор та ініціатор проєкту Олег Верняєв у спеціальному коментарі для сайту 1+1 підкреслив: 

«Востаннє, коли ми їздили в Донецьку область  до наших військових з Юрою Ткачем, Віталієм Козловським, нам прийшла ідея зробити щось корисне. Так, крок за кроком почали створювати браслети-обереги, що стали символами Донеччини. Кожен із них виготовляється вручну та має індивідуальну форму. Це ювелірна праця. Ми зробили дві тисячі екземплярів та сподіваємося, що зможемо їх продати, допомігши людям, які втратили свої домівки», — розповідає Олег Верняєв.

Оберіг України 1+1

Придбати браслет можна за QR-кодом на фото учасників виставки, а також на офіційному сайті та у магазині UAmade 3 поверсі ТРЦ. Вартість одного виробу складає 799 грн.

Оберіг України 1+1

Окрім цього, доєдналися та підтримали проєкт такі українські зірки:  Міша Крупін, Анна Трінчер, TAYANNA, Христина Шишпор, Міла Єрємєєва, Соня Морозюк, Уляна Ройс, Enleo, Yarmak, Уляна Ройс, Валерій Величко, Ірина Адоніна, Люся Кава, Ольга Сумська, Антон Скуратов, Христина Шишпор, Positiff та Lida Lee.
До слова, виставка триватиме до 26 серпня з 10:00 до 22:00, на другому поверсі ТРЦ. Головним фотографом став Михайло Федорак. 

Оберіг України 1+1

Новини по темі