Вагітна ведуча ТСН Наталя Островська поділилася своїми секретами краси (ексклюзив)

Наталя Островська розкрила свої секрети краси під час вагітності — інтерв'ю
instagram/nataliostrovska

Ведуча та журналістка 1+1 Наталя Островська розповіла, як готується до появи донечки.

Поділитися:

Ведуча ТСН, журналістка 1+1 Наталя Островська нещодавно розкрила стать дитини — у Наталі та її чоловіка Богдана народиться дівчинка! В ексклюзивному інтерв’ю сайту 1+1 майбутня мама поділилася секретами краси під час вагітності та подробицями підготовки до появи донечки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча 1+1 Наталя Островська розкрила термін вагітності та зізналася, чому приховувала свій стан

В ефірі та на світлинах у соцмережах ви маєте чарівний вигляд. Як доглядаєте за собою?

Насправді це, напевно, природа. Лікарі кажуть, що вагітна жінка сяє зсередини. Під час вагітності в мене покращився стан шкіри і волосся. Знаю, що після пологів це може змінитися, але у перші місяці я абсолютно не користувалася масками, патчами для обличчя, як зазвичай. Нині використовую тільки зволожуючий крем. Крім того, допомагає літо, коли під час прогулянок отримую вітамін D. Головне, звісно, отримувати вітаміни та поживні речовини: їсти м'ясо, печені овочі, салати. Мені здається, це дуже допомагає організму, а він віддячує тобі зовні. 

Вагітна Наталя Островська - 1+1

Як змінився ваш стиль та гардероб у період вагітності? Якому одягу віддаєте перевагу?

Звісно, складно комбінувати певний одяг. Я раніше любила брюки на високій посадці, але дуже швидко всі вони припинили застібатися на талії. Навіть сукні я обожнювала приталені. Тепер весь цей одяг потрібно віддати або відкласти до кращих часів. Проте, на роботі все супер. Наша головна стилістка Оля Слонь наче відчувала, що колись таке може статися, тому мої піджаки оверсайз стали в нагоді. Костюмери також перешили брюки. Гадаю, видно в ефірах, що образи в мене особливо не змінилися. Все завдяки далекоглядності наших стилістів.

Чи займаєтеся спортом для вагітних, щоб тримати себе у формі?

Кілограми додаються. Я собою не зовсім задоволена, але намагаюсь психологічно з цим боротися. Перші півтора місяця займалася спортом, потім мені порекомендували, коли були загрози, більше відпочивати. Планую відновити легкі тренування, тому що без них не дуже себе почуваю. Мені хочеться бути більш активною, щоб мати енергію та виглядати краще. Звісно, для кожної жінки це індивідуально. В першу чергу варто дослухатися до себе.

Наталя Островська фото - 1+1

Чи готуєтеся вже до появи донечки? Можливо, купуєте речі?

До вагітності я казала, що нічого не купуватиму до сьомого місяця. Навіть попередила батьків та друзів, аби ніхто не подумав щось придбати для дитини. Та під час вагітності все змінилося. На перший етап в мене все є. Зараз шукаємо візочок. Радимося з іншими батьками. Вони діляться власним досвідом. Сама я мало знаю про дітей, і мені від цього страшно. Потроху намагаюся входити в тему. Як в роботі, так і в материнстві, в мене все має бути сплановано. Просто не дозволю собі бути непідготовленою на дев’ятому місяці.

Раніше Наталя Островська поділилася подробицями першої вагітності. Ведуча розповіла, про сон, у якому побачила стать майбутньої дитини.

Новини по темі