Показала архівне фото з пологового: Валентина Хамайко поділилася спогадами про четверті пологи та розповіла, як її підтримував чоловік

Валентина Хамайко показала фото четвертих пологів та згадала, як її підтримував чоловік

Валентина Хамайко поділилася зворушливими спогадами про четверті пологи та показала архівне фото з пологового

Поділитися:

Ведуча нового медичного детектива  Анатомія дива, прем'єра якого відбудеться 21 жовтня на телеканалі 1+1 Україна, Валентина Хамайко поділилася зворушливими спогадами про те, як з'явилась на світ її четверта дитина - син Андрій.

Хамайко відвідала майстер-клас фотографки Юлії Сагань, яка стала авторкою фотосесії пологів ведучої, і поділилася спогадами про появу на світ сина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Yuliya Sagan photographer (@yuliyasagan_photographer)

Нагадаємо, Хамайко стала мамою вчетверте в грудні 2018 року. На пологах також був присутній її чоловік Андрій Оністрат.

«Коли я була вже вдома, я не пам'ятала до кінця, якими були ці пологи… Природа так влаштована, що ми забуваємо. І тут я переглядаю фотографії і бачу, якими очима на мене дивився чоловік. Це так мило. Я за цей його погляд, сльози і переживання стала любити дитину ще більше. І я готова йому багато моментів прощати, наприклад, коли він запізнюється або не приїжджає, тоді, коли мені важко чотирьох дітей укласти спати, тому що я пам'ятаю ці фотографії, цей погляд, ці руки…», - поділилася ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Люблю тебе»: Валентина Хамайко ніжно привітала чоловіка з днем ​​народження

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Yuliya Sagan photographer (@yuliyasagan_photographer)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Yuliya Sagan photographer (@yuliyasagan_photographer)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Yuliya Sagan photographer (@yuliyasagan_photographer)

Зазначимо, з 21 жовтня з понеділка до четверга о 16:00 на телеканалі 1+1 Україна стартує прем'єра документального медичного детектива Анатомія дива, ведучою якого стала Валентина Хамайко.

Анатомія дива - це проєкт про надихаючі історії зцілень, успішні медичні кейси та українських лікарів, які творять справжні дива. Кожен випуск - це реконструкція реальних ситуацій, у які іноді потрапляють пацієнти, стикаючись із загадковими симптомами, коли поставити точний діагноз - це справжній виклик і тріумф для лікаря, у фіналі якого - врятоване життя.

Медичний детектив познайомить із провідними українськими лікарями, які у своїй практиці використовують інноваційні методи, що базуються на сучасних наукових даних та власному професійному досвіді, а також про людяність, без якої справжнє диво було б неможливим.

Не пропустіть прем'єру Анатомія дива 21 жовтня о 16:00 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це не просто серіал, а жива хроніка подвигу лікарів»: Валентина Хамайко, Людмила Барбір та інші ведучі 1+1 Україна поділилися враженнями після перегляду перших серій Лікарки за покликанням

Новини по темі