«Люблю тебе»: Валентина Хамайко ніжно привітала чоловіка з днем ​​народження

Валентина Хамайко ніжно привітала чоловіка із 51-річчям: фото
valentinakhamaiko/Instagram

Валентина Хамайко показала романтичні фото з Андрієм Оністратом у його день народження

Поділитися:

Ведуча нового медичного детектива Анатомія дива Валентина Хамайко ніжно привітала свого чоловіка з днем народження.

Сьогодні, 8 жовтня банкіру, а зараз військовому Андрію Оністрату виповнюється 51 рік. На честь дня народження його дружина опублікувала на своїй сторінці в Instagram відео, в якому зібрані їхні романтичні кадри. У дописі ведуча також ніжно звернулася до чоловіка.

«Радію твоєму дню і тому що ввечері вже зможу обійняти! За останні роки це стало розкішшю… Життя стало ще швидшим, але ти завжди тримаєш темп! Щоб не траплялось ти завжди залишаєшся вірним собі! Так не завжди зручний для інших але завжди чесний перед самим собою! Люблю тебе», - написала Хамайко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Дуже різкий у своїх реакціях»: Валентина Хамайко розповіла, як війна змінила її чоловіка-військового і що допомогло йому пережити смерть сина на фронті

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Валентина Хамайко/ведуча (@valentinakhamaiko)

Нагадаємо, цієї осені на телеканалі 1+1 Україна відбудеться прем'єра документального детективу Анатомія дива про сучасну українську медицину, ведучою якого стала Валентина Хамайко.

Анатомія дива — це проєкт про надихаючі історії зцілень, успішні медичні кейси та українських лікарів, які творять справжні дива. Кожен випуск - це реконструкція реальних ситуацій, у які іноді потрапляють пацієнти, стикаючись із загадковими симптомами, коли поставити точний діагноз - це справжній виклик і тріумф для лікаря, у фіналі якого врятоване життя.

Медичний детектив познайомить із провідними українськими лікарями, які у своїй практиці використовують інноваційні методи, що базуються на сучасних наукових даних та власному професійному досвіді, а також про людяність, без якої справжнє диво було б неможливим.

Дивіться медичний детектив Анатомія дива з 21 жовтня, з понеділка до четверга, о 16:00 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хочу, щоб цей проєкт став відкриттям для всіх»: Валентина Хамайко розкрила подробиці нового медичного детектива Анатомія діва та розповіла, чим він вразить українців

 

Новини по темі