«Без психів»: Валентина Хамайко розповіла, як реагує на помилки молодшого сина та показала його нові фото

Валентина Хамайко показала фото молодшого сина, який помітно подорослішав, і розповіла, як реагує на його помилки

Валентина Хамайко показала фото молодшого сина, який помітно подорослішав, і розповіла, як реагує на його помилки

Поділитися:

Ведуча Сніданку з 1+1 Валентина Хамайко розповіла, як реагує на помилки молодшого сина та показала, як він подорослішав.

Зіркова мама опублікувала відео із сином на своїй сторінці в Instagram і поділилася, що вже без роздратування реагує на дрібні помилки сина у повсякденному житті.

«Легко бути впевненим, коли є можливість спертися на власний досвід! Сьогодні зранку Андрійко вилив мою каву на сирники, які я готувала для усіх дітей. Він злякався, завмер і дивиться на мене….Сину виправляй ситуацію, ось серветки і неси чисту тарілку. А для себе подумала, як круто що такі дрібниці мене вже зовсім не бісять. Перевдягнулась, бо по факту вже була зальопана кавою, витерли зі столу і пішли далі», - поділилася ведуча.

Хамайко зізналася, що навчилася не дратуватись завдяки досвіду виховання старших дітей. Вона також поділилася правилом, яким навчає своїх дітей:

«Це перші помилки сина і він щодня вчиться правильно реагувати на них, щоб без психів…а з розумінням єдиної правильною формули: помилився - усвідом що трапилось - виправляй …ну і до власного досвіду) такою моя реакція була не завжди! Дякую двом старшим дітям за досвід, з двома молодшими було вже значно легше», - додала вона.

Напередодні стало відомо, що Хамайко та її чоловік, банкір, а нині військовий Андрій Оністрат побралися. Подружжя прожило разом 18 років і лише зараз вирішило офіційно зареєструвати шлюб в одному з Київських РАГСів.

Валентина Хамайко та Андрій Оністрат виховують чотирьох дітей – Соломію, Михайла, Мирославу та Андрія. Від попередніх стосунків у Оністрата було ще двоє дітей – його син Остап у віці 21 року загинув у червні 2023 року у боях під Вугледаром Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко розповіла про розмову з чоловіком перед весіллям та зізналася, чому вони вирішили узаконити свої стосунки саме зараз

Новини по темі