Валентина Хамайко вийшла заміж за Андрія Оністрата після 18 років спільного життя

Валентина Хамайко вийшла заміж за Андрія Оністрата та показала весільні фото

Валентина Хамайко вийшла заміж за Андрія Оністрата та показала весільні фото

Поділитися:

Ведуча Сніданку з 1+1, який виходить щодня з 06:30 до 09:30 на каналі 1+1 Україна, Валентина Хамайко та її чоловік, банкір, а нині військовий Андрій Оністрат одружилися. Подружжя прожило разом 18 років і лише зараз вирішило офіційно зареєструвати шлюб в одному з Київських РАГСів.

Вона повідомила про радісну подію на своїй сторінці в Instagram та опублікувала весільні фото.

«18 років спільного життя разом з Андрієм. Ми вже взнали, що таке жити і в радості і в горі…навчились сваритися і миритися, народили 4 дітей. Встигли обвінчатися але не розписувалися. Вчора надолужили і це», - написала ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча Валентина Хамайко розповіла, як допомагала чоловікові адаптуватися після повернення з фронту

Валентина Хамайко

Хамайко обрала для особливого дня ефектну сукню від бренду одягу TAIYŌ. Ведуча зізналася, що обирала її разом із дітьми.

«Забігла з дітьми в шоурум і вже за 10 хв була готова прожити разом ще одну важливу подію в нашому житті! Чоловік тим часом створював для мене найкрасивіший букет», – поділилася подробицями Хамайко.

В ексклюзивному коментарі сайту 1plus1 Хамайко повідомила, що рішення розписатися було спонтанним:

«Все вирішили спонтанно. Навіть не думали робити публічно. Думали, що можна легко зробити це в «Дії» онлайн. Але, на жаль, в застосунку можна лише зареєструватися, подати документи, проплатити збори. Тому, звечора ми з чоловіком вирішили, що завтра в РАГСі розпишемося, бо Андрій мав їхати у відрядження на невизначений термін. Навіть старші діти не змогли бути, тому що їм довелося б ламати свої плани. Ми з розумінням до цього поставилися. Тому що діти розуміють, що для них життя не зміниться після нашого розпису. Соломія з іронією сказала щось таке: «Тато ще довше з цим рішенням тягнути не міг?» І ми самі на розпису багато сміялися, тому що це все було для нас незвично», - розповідає ведуча.

Валентина Хамайко

Хамайко також пояснила, чому вони з чоловіком вирішили розписатися лише зараз:

«Коли ми почали лише зустрічатися, і в мене і в Андрія був попередній життєвий досвід. Для нас розпис ніколи не був важливою точкою в житті. Нам було важливіше сформувати гармонійні стосунки. Ми настільки багато над цим працювали, що через 10 років спільного життя зрозуміли, що готові вінчатися. Бо у нас вже були діти і глибокі почуття один до одного», – поділилася вона.

Валентина Хамайко та Андрій Оністрат виховують чотирьох дітей – Соломію, Михайла, Мирославу та Андрія. Від попередніх стосунків у Оністрата було ще двоє дітей – його син Остап у віці 21 року загинув у червні 2023 року у боях під Вугледаром Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жадан, Орвелл та інші: 15-річна донька Валентини Хамайко назвала 5 книг, які варто прочитати

Новини по темі